13.5 C
Târgu Jiu
• sâmbătă, 24 octombrie 2020
Actualitate Video: Strat de zăpadă de 5 metri pe Transfăgărășean. Circulația este interzisă

Video: Strat de zăpadă de 5 metri pe Transfăgărășean. Circulația este interzisă

Zăpadă ca-n povești pe Trasfăgărășean. Cinci metri măsoară stratul de zăpadă, iar drumarii muncesc din greu pentru a curăța carosabilul.

Zăpadă pe Transfăgărășean. Stratul de zăpadă are, în unele zone, chiar și cinci metri pe Transfăgărășan, iar autoritățile au început operațiunea de deszăpezire, însă atrag atenția că circulația este strict interzisă și extrem de periculoasă până pe 1 iulie 2020.

A început de câteva zile operațiunea de deszăpezire a DN7C Transfăgărășan, pe tronsonul Bâlea Cascadă – Bâlea Lac. Deocamdata se lucrează la eliberarea unui sens de circulație pentru a permite mai ușor accesul utilajelor în zonele unde stratul de zăpada depășește chiar și 5-6 metri. Menționăm că în conformitate cu normativele în vigoare circulația pe toată lungimea DN7C – Transfăgărășan de deschide în data de 1 iulie. Până atunci circulația pe tronsonul cuprins între Bâlea Cascadă (județul Sibiu) și Piscul Negru (județul Argeș) este strict interzisă și extrem de periculoasă din cauza căderilor de pietre și a avalanșelor”, transmit reprezentanții DRDP Craiova.

Deszăpezire Transfăgărășan – 13.05.2020

A început de câteva zile operațiunea de deszăpezire a DN7C Transfăgărășan, pe tronsonul Bâlea Cascadă – Bâlea Lac. Deocamdata se lucrează la eliberarea unui sens de circulație pentru a permite mai ușor accesul utilajelor în zonele unde stratul de zăpada depășește chiar și 5-6 metri. Menționăm că în conformitate cu normativele în vigoare circulația pe toată lungimea DN7C – Transfăgărășan se deschide în data de 1 iulie. Până atunci circulația pe tronsonul cuprins între Bâlea Cascadă (județul Sibiu) și Piscul Negru (județul Argeș) este strict interzisă și extrem de periculoasă din cauza căderilor de pietre și a avalanșelor. Cei care doresc sa viziteze zona Bâlea Lac până atunci pot circula cu mașina până la Bâlea Cascadă și de acolo pot folosi telecabina.

Publicată de Directia Regionala de Drumuri si Poduri Brasov pe Miercuri, 13 mai 2020

Sursa: Antena3

  •  

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
cer acoperit de nori
13.5 ° C
13.5 °
13.5 °
52 %
0.4kmh
92 %
sâm
20 °
Dum
16 °
lun
19 °
mar
20 °
mie
19 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

  •  

Acces restricționat!