13.7 C
Târgu Jiu
• luni, 21 septembrie 2020
Actualitate VIDEO | Scandal-monstru în Gorj. Consiler local, la un pas să fie...

VIDEO | Scandal-monstru în Gorj. Consiler local, la un pas să fie bătut cu scândura de soţia edilului în funcţie. Reacția primarului

Scandal-monstru în comuna Urdari din Gorj, unde un consiler PNL care candidează la funcția de primar a fost la un pas să fie agresat de soția edilului. Când l-a văzut pe consilier, femeia a alergat spre mașina acestuia și l-a amenințat că îi distruge mașina. Incidentul a fost transmis live pe Facebook, potrivit Adevărul.

Scenele halucinante au avut loc sâmbătă în comuna Urdar, județul Gorj. Bebe Tauru, consilier PNL, se afla la volanul maşinii sale şi l-a observat pe primarul localităţii, Mihai Calotă, care circula cu maşina de serviciu către casă.

Bebe Tauru a pornit în urmărirea lui şi a ajuns până în apropierea locuinţei edilului. În faţa casei, se afla soţia primarului, care şi-a ieşit din sărite atunci când l-a văzut pe consilierul liberal. A luat o piatră şi o scândură şi s-a îndreptat către maşina acestuia, relatează Adevărul.

A urmat un dialog aprins între cei doi şi nu au lipsit nici cuvintele dure şi semnele obscene. „Are foaia de parcurs pe primărie, nu la el acasă. Plecă s-o ducă pe doamna Sabina, deşi era în timpul programului. O lasă pe Sabina şi acum a întors. Crede că Dusterul primpăriei este al lui. Au impresia că sunt Dumnezei, că este maşina lor personală. Parcă acasă şi se întâlneşte cu nevasta. Vino încoace, că te dau la poliţie. Vine cu blana după mine, parcă îmi este şi frică de tine. Vino, dacă vrei să plăteşti. Te dau la poliţie“, spune Bebe Tauru în timpul filmării.

Primarul localităţii Urdari, Mihai Calotă, a spus că este hărţuit de consilierul local şi că va depune o plângere penală împotriva acestuia:

„Mă hărţuieşte. Eu am terminat programul şi mă îndreptam către casă, unde îmi parchez maşina, pentru că sunt preşedintele Compartimentului pentru Situaţii de Urgenţă şi pot să apară tot felul de evenimente la care trebuie să mă deplasez. Am lăsat salariatele acasă. El a început să se ţină după minte şi să mă filmeze. Păi cine se crede? “, a spus primarul comunei Urdari, Mihai Calotă, care se află la cel de-al treilea mandat în fruntea localităţii şi va candida din nou la alegerile din toamnă.

  •  

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
cer acoperit de nori
13.7 ° C
13.7 °
13.7 °
43 %
1.6kmh
88 %
lun
26 °
mar
26 °
mie
26 °
joi
27 °
vin
19 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

  •  

Acces restricționat!