20.2 C
Târgu Jiu
• sâmbătă, 24 octombrie 2020
Actualitate VIDEO: Cum rămâne cu oamenii străzii din Târgu Jiu, în timpul pandemiei...

VIDEO: Cum rămâne cu oamenii străzii din Târgu Jiu, în timpul pandemiei de coronavirus?

În urma pandemiei de coronavirus, autoritățile au impus oamenilor să stea acasă, iar atunci când ies, aceștia trebuie să se protejeze cu mască și mănuși. Însă, ce se întâmplă cu oamenii străzii? Pe ei cine îi protează?

În municipiul Târgu Jiu, oamenii fără adăpost, încă se regăsesc pe străzi, dormind pe unde apucă. În timp ce alți oameni sunt îngrijorați și încearcă din răsputeri să se protejeze în această perioadă pentru a nu se infecta cu noul coronavirus, pentru oamenii străzii, singura lor grijă e să supraviețuiască.
De exemplu, în urmă cu o seară, un om al străzii a fost surprins de cetățeni, în timp ce dormea lângă o clădire aflată în reabilitare, din centrul orașului Târgu Jiu. Aceștia și-a pus câteva haine pe beton, în apropierea imobilului și s-a acoperit cu prelata de protecție a schelei. După câteva zile, omul a revenit în acest loc. De data aceasta, prelata folosind-o pe post de pat și s-a acoperit cu propria pătură.

Astăzi, un alt om sărman a fost găsit în zona parcării de la Anna Super 2000. Folosind plasa, singurul lucru avut asupra lui, acesta a pus-o sub cap și s-a odihnit pe cimentul rece. Fie că au rămas singuri pe lume, fie că au fost alungați din sânul familiei, trebuie să supraviețuiască. Hrana lor de zi cu zi este din mila oamenilor care le întind un bănuț, iar de cele mai multe ori, din păcate, o sursă de trai o reprezintă coșurile de gunoi.

  •  

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
ploaie ușoară
20.2 ° C
20.2 °
20.2 °
41 %
0.4kmh
100 %
sâm
19 °
Dum
16 °
lun
19 °
mar
20 °
mie
19 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

  •  

Acces restricționat!