12.5 C
Târgu Jiu
• luni, 28 septembrie 2020
Eveniment Video: Copile de 10 și 14 ani, salvate din „ghearele” traficanților

Video: Copile de 10 și 14 ani, salvate din „ghearele” traficanților

Caz incredibil în Drobeta-Turnu Severin! O femeie a fost reținută de DIICOT Mehedinți după ce oamenii legii au descoperit că, împreună cu soțul său ar fi obligat două fete să cerșească în Italia. De asemenea, alte două femei au căzut victime familiei de traficanți mehedințeni.

Potrivit oamenilor legii, timp de trei ani, cele două fete, împreună cu alte două femei au fost exploatate de traficanți.

„În cauză s-a stabilit faptul că în perioada 2017-2020, inculpata, împreună cu soțul acesteia, ar fi adăpostit și exploatat prin supunerea la executarea unor munci sau aservire, precum și prin obligarea la practicarea cerșetoriei în Italia două fete minore, în vârstă de 10 și 14 ani și două femei, în vârstă de 37 și 47 de ani. În momentul în care una dintre persoanele vătămate încerca să fugă din locuința unde erau adăpostite, aceasta era supusă la umilințe, amenințată și agresate de către inculpată.

La data de 04.08.2020, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Mehedinți împreună cu ofițerii de poliție judiciară din cadrul SCCO Mehedinți au efectuat o percheziție domiciliară, pe raza municipiului Drobeta Turnu-Severin, în urma căreia au fost salvate cele 4 persoane vătămate, care au fost preluate de către reprezentanții D.G.A.S.P.C. Mehedinți.”, DIICOT

În cursul zilei de astăzi, femeia a fost prezentată Tribunalului Mehedinți, cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile,
Bani cu camătă

Pe lângă obligarea unor persoane să facă bani pentru ei din cerșetorie, cei doi soți, câștigau sume importante și de pe urma unor împrumuturi date cu camătă.

„Totodată, din actele de urmărire penală a mai rezultat faptul că inculpata și soțul acesteia au împrumutat mai multe persoane cu diverse sume de bani, în euro, percepând de la acestea dobânzi chiar și de 50% din suma împrumutată, pentru fiecare lună.”

DIICOT

  •  

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
cer fragmentat
12.5 ° C
12.5 °
12.5 °
58 %
2.1kmh
55 %
lun
21 °
mar
20 °
mie
19 °
joi
18 °
vin
19 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

  •  

Acces restricționat!