22.3 C
Târgu Jiu
• sâmbătă, 8 august 2020
Actualitate Vezi când se reia circulația pe Sohodol!

Vezi când se reia circulația pe Sohodol!

Drumul din munți, Cheile Sohodolului, rămâne închis. Autoritățile județene susțin că încă nu a fost finalizată licitația pentru a reface tronsonul distrus de ape. Chiar și așa oficialii dau asigurări că lucrarea va fi gata anul viitor

Președintele Consiliului Județean Gorj a declarat că are în plan ca lucrările de reabilitare a tronsonului din Cheile Sodohodului să fie finalizate până în viitorul sezon turistic. Sumele primite din fondul de rezervă al statului vor asigura o parte din investiție. Diferența o va suporta Primăria Runcu, din venituri proprii.

„Sperăm să găsim un constructor serios astfel încât Valea Sohodolului să fie redată traficului de anul viitor. Avem 18 milioane 400 mii de lei, bani pe care sperăm să îi cheltuim de urgență și să refacem tronsonul grav avariat de ultima viitură. Totodată, sper ca autoritățile din Runcu să găsească sursa financiară în buget propriu, de a susține un strat asfaltic, astfel încât Sohodolul să-l redăm turismului”, a declarat Cosmin Popescu.


Drumul are o singură bandă și era tranzitat în special de transportatorii de lemne, în zonă existând și un fond forestier.

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
cer fragmentat
22.3 ° C
22.3 °
22.3 °
65 %
2.1kmh
71 %
sâm
32 °
Dum
30 °
lun
29 °
mar
31 °
mie
31 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

Acces restricționat!