20.2 C
Târgu Jiu
• sâmbătă, 24 octombrie 2020
Interes Public Vești bune! Saloanele și frizeriile se redeschid, dar cu restricții

Vești bune! Saloanele și frizeriile se redeschid, dar cu restricții

Redeschiderea saloanelor și frizeriilor se va face cu o serie de măsuri speciale

Vești noi pentru frizeriile și saloanele din țară! Secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Raed Arafat a anunțat că a fost creat un plan pentru funcționarea saloanelor după ridicarea stării de urgență. Astfel, după data de 15 mai, vor avea loc schimbări majore!

Clienții vor fi nevoiți să respecte anumite măsuri!

„Ai nevoie de măsuri speciale pentru frizerii, pentru cosmetică. Nu poți nelimitat să le ții închise, trebuie să-și reia activitatea, dar sub o formă nouă. Posibil că nu vor avea zonă de așteptare, trebuie să te programezi, te duci direct la programare, știi că ești așteptat.

Ai întârziat, vine altul în locul tău, nu stai și aștepți acolo. Te duci și te plimbi pe stradă o jumătate de oră și te întorci, nu stai acolo. Zona de așteptare va deveni una sensibilă, va trebui să nu mai existe temporar. Trebuie să se înțeleagă că ne gândim cu colegii specialiști la acest domeniu, la măsuri punctuale, pe diferite domenii, care trebuie să fie luate ca măsuri compensatorii la măsurile de relaxare”, a declarat Arafat pentru Antena 3.
De menționat este faptul că înainte de 15 mai nimic nu se va schimba.
„Mesajul e clar: până pe 15 mai nu relaxăm nimic. Impresia unora că gata, am început relaxarea, poate avea efecte extrem de grave”, a mai precizat Raed Arafat.

  •  

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
ploaie ușoară
20.2 ° C
20.2 °
20.2 °
41 %
0.4kmh
100 %
sâm
19 °
Dum
16 °
lun
19 °
mar
20 °
mie
19 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

  •  

Acces restricționat!