11.1 C
Târgu Jiu
• miercuri, 28 octombrie 2020
Actualitate Vești bune de la spitalul din Rovinari. Vezi despre ce este vorba!

Vești bune de la spitalul din Rovinari. Vezi despre ce este vorba!

Situația de la Spitalul Orășenesc ”Sfântul Ștefan” din Rovinari, stabilă. Mai exact, de la ultimul caz suspect de coronavirus, de săptămâna trecută, totul a intrat pe un făgaș normal.

Vești bune de la Spitalul Orășenesc ”Sfântul Ștefan” din Rovinari. A trecut o săptămână de la ultimul caz suspect de infectare cu noul Covid-19, iar de atunci, lucrurile par să se liniștească. De asemenea, în continuare unitatea medicală își păstrează măsurile de triaj și tratament pentru urgențe, atât în ambulatoriu, cât și în spital.

”Sperăm că prin rapoartele zilnice publicate, am reușit să oferim o informare transparentă și corectă a populației, în special în aceste zile când diferite persoane au încercat să creeze fie psihoză, fie o așa-zisă goană după senzațional, urmărind să câștige notorietate sau capital politic. În continuare vă îndemnăm să vă informați DOAR din surse oficiale și să verificați veridicitatea informațiilor înainte de a le distribui. Propagarea unor informații false nu face altceva decât să alimenteze sentimentul de panică, acesta fiind ultimul lucru de care avem nevoie în această perioadă delicată”, au postat reprezentanții spitalului pe pagina de socializare.

  •  

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
cer acoperit de nori
11.1 ° C
11.1 °
11.1 °
80 %
0.6kmh
100 %
mie
17 °
joi
18 °
vin
14 °
sâm
17 °
Dum
15 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

  •  

Acces restricționat!