12.7 C
Târgu Jiu
• sâmbătă, 24 octombrie 2020
Actualitate Un candidat USR-PLUS a obţinut zero voturi la secţia unde au votat...

Un candidat USR-PLUS a obţinut zero voturi la secţia unde au votat el, soţia şi copiii: „Nici eu nu m-am votat?”

„Rezultatul votului de la Piatra Olt poate fi uluitor, din pacate!”, îşi începe relatarea de pe Facebook candidatul USR-PLUS la primăria din Piatra Olt. Acesta îi acuză pe membrii unei secţii că pe procesele verbale, la finalul numărătorii voturilor, nu au trecut şi voturile obţinute de formaţiunea sa politică – Alianţa USR-PLUS.

Asta în condiţiile în care la secţia respectivă au votat el, soţia şi copiii săi, care, teoretic au acordat voturile Alianţei USR-PLUS.

„Eu, candidat la funcția de primar al orașului Piatra Olt și respectiv la funcția de consilier local din partea Alianței USR-PLUS, am fost arondat pentru a-mi exprima votul la secția nr. 101 din Piatra Olt. La aceeași secție de votare au fost arondați și soția mea împreună cu fiul și fiica mea. Rezultatul pentru alegerea consilierilor locali, înscris pe procesul verbal, semnat și ștampilat de membrii comisiei împreună cu locțiitorul și președintele de secție: Alianța USR-PLUS: 0!!!!

Cu alte cuvinte, nici eu nu m-am votat????

Felicitări Biroului Electoral Local pentru munca depusă!!!

Domnule judecător Arabela Fănel, vi se pare normal ce s-a întamplat????” – este mesajul lui Sandu Crăciun de pe Facebook.

În Piatra Olt, primii doi candidaţi au obţinut următoarele rezultate: Nicușor Rada (PSD) – 62,48% şi Emilian Păun (PNL) – 35,21%

Susţinătorii săi l-au îndemnat să depună plângere la Parchet pentru fraudă electorală.

Actualitate

29 Sep, 21:32

  •  

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
cer fragmentat
12.7 ° C
12.7 °
12.7 °
48 %
0.5kmh
55 %
sâm
21 °
Dum
15 °
lun
18 °
mar
19 °
mie
17 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

  •  

Acces restricționat!