20.2 C
Târgu Jiu
• sâmbătă, 24 octombrie 2020
Actualitate Telenovelă terminată cu o biserică incendiată, adulter şi o condamnare, într-un sat...

Telenovelă terminată cu o biserică incendiată, adulter şi o condamnare, într-un sat din Neamț

Povestea din satul Valea Seacă, judeţul Neam, a început în luna martie a acestui an, când casa praznicală a bisericii a fost incendiată intenţionat. Au ars, la acel moment, 500 de metri pătraţi de acoperiş, flăcările distrugând şi camera centralei termice. 

Poliţiştii au găsit pe scările bisericii un bilet care-i ducea la un bărbat din sat. Doar că lângă bilet, cea care de fapt a pus focul, o femeie de 39 de ani, şi-a uitat şi buletinul. Luată la întrebări, a inventat un scenariu astfel încât vinovat să pară amantul ei.

După săptămâni întregi, poliţiştii au reuşti să dovedească vina femeii, iar procurorii au trimis-o în judecată pentru distrugerea bisericii.

În timpul anchetei, femeia a recunoscut că a dat foc acoperişului de la casa praznicală şi a încercat să arunce vina pe amantul ei, în speranţa că bărbatul va ajunge la închisoare şi ea se va putea întoarce la concubinul ei, care o izgonise de acasă, pentru infidelitate.

Planul a mers prost încă de la început, de când şi-a uitat buletinul la locul incendiului. Aşa că, în loc să meargă amantul la închisoare, va merge ea.

Judecătorii au condamnat-o, zilele trecute, la 4 ani şi 8 luni de închisoare cu executare. Potrivit stiri-neamt.ro, ea va trebui să plătească şi 300.000 de lei, pagube provocate la biserică.

Actualitate

18 Sep, 13:30

  •  

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
ploaie ușoară
20.2 ° C
20.2 °
20.2 °
41 %
0.4kmh
100 %
sâm
19 °
Dum
16 °
lun
19 °
mar
20 °
mie
19 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

  •  

Acces restricționat!