27 C
Târgu Jiu
• vineri, 25 septembrie 2020
Actualitate Tatăl fetei de 14 ani, reținută după ce a bătut o adolescentă,...

Tatăl fetei de 14 ani, reținută după ce a bătut o adolescentă, crede că aceasta a fost pedepsită prea aspru: „Mă duc eu în locul ei”

Tatăl minorei de 14 ani din Târgu-Jiu, reținută de Poliție pentru 24 de ore după ce în weekendul trecut a bătut o adolescentă, a spus în presa locală că fata lui “este vinovată, dar să fie băgată în arest e prea mult, o va afecta pe viitor”.

Scene revoltătoare s-au petrecut în Târgu Jiu, unde o adolescentă de 13 ani a fost jignită și bătută de alte trei fete. Secvențele video au determinat demararea unei anchete a Poliției.

La finalul audierilor, o minoră de 14 ani a fost reținută pentru 24 de ore, la propunerea polițiștilor și cu încuviințarea procurorului de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu.

Într-o declarație acordată gorjonline.ro, tatăl minorei reținute a recunoscut că fiica sa este vinovată, dar a precizat că nu poate accepta ca un copil de 14 ani să fie reținut de Poliție.

“Abia a împlinit 14 ani, luna trecută avea 13 ani. Sunt alții cu săbii care au intrat peste oameni și nu le-a făcut nimeni nimic. A avut acest anturaj de două luni”, a spus părintele fetei de 14 ani.

Apoi a continuat: “Știu că a fost o greșeală, dar nu este tocmai în regulă să fie băgat un copil în arest. Este ceva ce nu poți să vezi, mă pun și în postura părinților fetelor lovite, care poate sunt mult mai căzuți decât mine. Mă duc eu în locul ei”.

A cunoscut aceste fetițe de două luni, este vinovată și ea, dar să fie băgată în arest e prea mult, o va afecta pe viitor, însă nimeni nu s-a gândit la asta.

Tatăl minorei de 14 ani reținute de Poliție:

“Poate am greșit noi, ca părinți, undeva, vreau să îndreptăm greșeala, dar fiica mea mai are dreptul la încă o șansă în viață. Și polițistul a vrut el să dea exemplu în țară să aresteze copilul ăsta de 14 ani”, a mai spus bărbatul.

Fetița care a fost agresată a venit ieri, înaintea poliției, la noi acasă, împreună cu o verișoară a ei, s-a luat în brațe cu fata mea, s-au împăcat, și-au cerut scuze reciproc, s-au împăcat fetele.

Tatăl minorei de 14 ani reținute de Poliție:

Scene șocante s-au petrecut în Târgu Jiu, unde o adolescentă a fost jignită și bătută de alte trei fete.

Pe filmare, se vede cum adolescenta de 13 ani este umilită de cele trei fete. După ce îi pun întrebări incomode și o forțează să repete după ele, una o lovește peste față. Apoi, victima a fost bătută și de restul fetelor.

După ce filmarea a fost făcută publică, polițiștii din Gorj au anunțat că le-au identificat pe agresoare.

  •  

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
cer fragmentat
27 ° C
27 °
27 °
32 %
4.3kmh
80 %
vin
27 °
sâm
22 °
Dum
19 °
lun
19 °
mar
18 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

  •  

Acces restricționat!