17.4 C
Târgu Jiu
• joi, 1 octombrie 2020
Actualitate Tată amendat de poliţişti după ce a refuzat să-i pună copilului masca...

Tată amendat de poliţişti după ce a refuzat să-i pună copilului masca de protecţie la şcoală: „Copilul meu trebuie să respire liber!”

Incidentul a avut loc în curtea unei şcoli din Sectorul 6. Pe imaginile postate pe Facebook şi vizionate de aproape 500 de mii de oameni în doar 24 de ore, se vede cum un părinte protestează faţă de măsurile impuse de autorităţi copiilor care merg la şcoală. Mai exact, părintele este revoltat că micuţii trebuie să poarte masca de protecţie la ore.

La un moment dat, bărbatul intră în dialog cu un agent de la Poliţia Locală căruia îi spune: „Când s-au jucat în parc nu a fost nevoie să poarte masca. Este momentul ca copilul meu să respire liber, atâta tot. Copilul meu este liber”.

Agentul încearcă să-i explice că fata nu poate intra în şcoală dacă nu poartă masca de protecţie, la care părintele reacţionează cu glas ridicat, adresându-se celorlalţi părinţi prezenţi în curtea şcolii: „Nu este din cauza mea, este din cauza sistemului vostru, pe care îl acceptaţi toţi. V-aţi pus măştile pe faţă şi toţi acceptaţi să vi se bată joc de copiii voştri. Eu nu accept să se bată joc de copiii mei”.

În acel moment, un poliţist local încearcă să-l liniştească pe părintele care îşi continuă protestul: „Nu accept să-şi bată cineva joc de copilul meu, mi-am adus copilul la ŞCOALĂ!”

Mii de oameni au comentat şi distribuit filmuleţul pe Facebook. Cele mai multe comentarii laudă iniţiativa tatălui dar sunt şi utilizatori care au condamnat faptul că acesta a început să ţipe în curtea şcolii, speriindu-i pe ceilalţi elevi.

Bărbatul a fost amendat pentru scandalul provocat.

Politică

16 Sep, 19:15

  •  

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
cer acoperit de nori
17.4 ° C
17.4 °
17.4 °
59 %
1.3kmh
93 %
joi
18 °
vin
22 °
sâm
25 °
Dum
27 °
lun
26 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

  •  

Acces restricționat!