8.8 C
Târgu Jiu
• joi, 22 octombrie 2020
Actualitate Politică TÂRGU JIU: Luminița Popescu, promptă la cerințele cetățenilor din zona Piața Mică...

TÂRGU JIU: Luminița Popescu, promptă la cerințele cetățenilor din zona Piața Mică – Lido

Luminița Popescu, fost rector al Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu pentru o perioadă de aprox. 3 ani de zile, a demarat întâlniri cu cetățenii municipiului Târgu Jiu. Aceste întâlniri au scopul de a identifica nevoile lor reale, de a simți și conștientiza problemele din urbea gorjeană.

Luminița Popescu, candidat PRO România la Primăria Târgu Jiu, a realizat astăzi, 28.07.2020, întâlniri și consultări cu cetățenii din zona Piața Mică – Lido. Aceasta a fost receptivă asupra problemelor ridicate de cetățeni, persoane fizice sau juridice (comercianți).

„Astăzi m-am întâlnit cu comercianții din zona Piața Mică. Ar vrea și ei o piață închisă. Le-au promis-o toți. M-a întristat resemnarea lor. Oamenii chiar cred că nu se poate face nimic, că toți mint, promit, dar nu fac. La Blocul Turn copiii se jucau în părculețul din față, pentru că cel din spate este înconjurat de mașini, iar părinților le este teamă să îi lase acolo ca să evite eventuale accidente. La Lido oamenii reclamă ca sunt locuri de parcare insuficiente și au solicitat curățarea subsolurilor”, a transmis Luminița Popescu

  •  

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
câțiva nori
8.8 ° C
8.8 °
8.8 °
58 %
0.5kmh
22 %
joi
19 °
vin
21 °
sâm
20 °
Dum
17 °
lun
14 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

  •  

Acces restricționat!