20.8 C
Târgu Jiu
• vineri, 18 septembrie 2020
Actualitate VIDEO: Tânără de etnie rromă umilește, scuipă, înjură și lovește o copilă....

VIDEO: Tânără de etnie rromă umilește, scuipă, înjură și lovește o copilă. „Pune-te în genunchi!”

ATENȚIE! Materialul video din acest articol conține limbaj licențios, violență, și nu este destinat minorilor!

Imaginile prezintă cum o tânără de etnie rromă abuzează, lovește și scuipă o altă tânără. Totul se petrece în public, în preajma altor copii care asistă la agresiune.

Umilită și supusă batjocurei, tânăra speriată este lovită și scuipată de copila de etnie rromă. Altercația ar fi început de la un conflict de teritoriu.

Dominantă și impulsivă, fata de etnie rromă depășește orice limită a ființei umane, ducând până la torturarea tinerei vizibil speriată.

„Nu-i mai băgă fă mâna în cap, că are păduchi”, este una dintre multele exprimări injurioase și umilitoare folosite de agresoare.

După îndelungi înjurături, sudalme, pălmi și tras de păr, agresoarea de etnie rromă o obligă pe tânără să se pună în genunchi și să jure, după care o umilește iarăși, scuipând-o.

Atenție! Imagini cu impact emoțional

VIDEO:

Așa educație așa copil 🙄

Așa educație primită, asa copil, dacă de la vârsta asta fac asa , după câțiva anii cine stie 🤷‍♂️🙄ADMINISTRATOR PAGINĂ ⤵️📸 INSTAGRAM: instagram.com/georgianfcsb

Publicată de Georgian pe Sâmbătă, 8 august 2020

Din păcate, aceasta este una dintre multele imagini de acest gen din societatea în care trăim, educația fiind una precară, cu preponderență în mediul rural, cât și pentru minorități.

„Atât cei care au asistat la „spectacol”, cât și cei care se fac vinovați de comportamentul minorei de etnie rromă, sunt răspunzători moral de manifestarea acestui comportament”, a declarat pentru Ecoul Gorjului, dna dr. psiholog Cristina Constantin.

  •  

DISTRIBUIE:

1 COMENTARIU

  1. de ce-i daţi înainte cu etnia romă? de 30 de ani lucrez cu copii de vârsta celor în cauză şi am întâlnit zeci de asemenea cazuri (sute, dacă pun la socoteală şi bullying-ul fără violenţă fizică), în care au fost implicaţi cât se poate de mulţi copii români ‘verzi ca brazii’.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
câțiva nori
20.8 ° C
20.8 °
20.8 °
62 %
1.4kmh
19 %
vin
25 °
sâm
23 °
Dum
24 °
lun
25 °
mar
27 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

  •  

Acces restricționat!