17.6 C
Târgu Jiu
• sâmbătă, 26 septembrie 2020
Actualitate Stagiune cu intrare liberă la Teatru! Spectacole săptămânale!

Stagiune cu intrare liberă la Teatru! Spectacole săptămânale!

După o pauză de câteva luni cauzate de pandemia de coronavirus Teatrul Dramatic Elvira Gideabu își așteaptă, din nou, publicul. Stadiunea estivală va debuta la Teatrul de Vară din Târgu Jiu cu piesa "Îndrăgostiți din Ancona"

În acest wekend se dă drumul la spectacole. Teatrul Dramatic din Târgu Jiu dă întâlnire publicului la o comedie apreciată în trecut de spectatori.

„Sâmbata  și duminică, de la ora 20.30, va avea loc la Teatrul de Vară din Târgu Jiu piesa „Îndrăgostiții din Ancona”
Vorbim despre un musical repus în scenă în aceasta stagiune.O piesă care va descreții frunți și va aduce buna dispoziție publicului. Toate evenimentele prezentate în stagiunea estivală vor fi cu titlu gratuit. Rezervarea este însă obligatorie pentru a respecta regulile impuse de autorități”, a transmis Iani Gârbaciu.

Comedie musical

Directorul Teatrului susține că spectacolul va fi unul memorabil, actorii fiind nerăbdători să se reîntâlnească cu public.
 „A fost primul musical montat în 2003 și este cea de-a noua montare, într-o formă nouă. Este un moment de sărbătoare, o comedie muzicală care permite jocuri de reprezentanție pentru actori”, a transmis Cosmin Brehuță.

  •  

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
cer acoperit de nori
17.6 ° C
17.6 °
17.6 °
83 %
4.2kmh
96 %
sâm
21 °
Dum
19 °
lun
19 °
mar
19 °
mie
21 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

  •  

Acces restricționat!