vineri, 10 iulie 2020
26.6 C
Târgu Jiu
Acasă Interes Public Național Scene şocante: copil bătut şi supus perversiunilor sexuale în plină stradă de...

Scene şocante: copil bătut şi supus perversiunilor sexuale în plină stradă de către un tânăr gol puşcă (VIDEO)

COPIL ABUZAT SEXUAL ÎN STRADĂ, POLIȚIA NEAMȚ MINTE: AU FOST DOUĂ SESIZĂRI LA POLIȚIA ROZNOV

Un adolescent de 16 ani a fost lovit cu bestialitate, în plină stradă, şi apoi supus unor perversiuni sexuale de către un tânăr în pielea goală. Deşi un alt tânăr, bătut şi el, susţine că a reclamat agresiunea la câteva ore de la comiterea ei, Poliţia Neamţ spune că s-a sesizat din oficiu, agresorul fiind reţinut.

Cazul şocant s-a petrecut în oraşul Roznov, din judeţul Neamţ, când un minor de 16 ani a fost lovit cu brutalitate pe stradă de către un tânăr în pielea goală şi apoi supus la perversiuni sexuale.   

Înainte de scenele violente, agresorul a pus un cunoscut să filmeze cu telefonul, ostilităţile, dar acelaşi lucru l-a făcut şi alt tănâr, care a fost luat, la rândul său, la bătaie pentru că a intervenit în conflict.  

Toate acestea s-au petrecut pe o stradă din anexa Slobozia a oraşului Roznov, judeţul Neamţ, pe data de 24 mai, în jurul orei 14:30.   

În filmuleţul publicat se aude cum personajul principal, Mădălin Aursului, cere să fie filmat, când deja se dezbrăcase total, hainele fiind aruncate pe drum, după care se dezlănţuie asupra victimei, lovind-o în mod repetat cu pumnii. 

ATENȚIE!

SCENE CU UN PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL

La un moment dat, când cel agresat era la pământ, individul dezbrăcat se urcă peste el, scena semănând cu un act sexual oral. De remarcat că la tot acest episod violent au asistat mai multe persoane, se pare adolescenţi, dar nimeni nu a intervenit, iar când unul dintre ei, Cengiz Andronache, de 18 ani, o face, este şi el  lovit de către Mădălin Aursului, de aceeaşi vârstă, cunoscut cu antecedente penale.   

Apoi mai încasează alte lovituri de la unul dintre cei doi amici ai agresorului. După câteva ore, Andronache sesizează cele petrecute la Poliţia oraşului Roznov, susţinând că erau trei poliţişti şi a dat o declaraţie, în care a descris în amănunt cum prietenul său de 16 ani a fost bătut şi supus la perversiuni sexuale de către Mădălin Aursului, care se pare că era băut.  

După ce a făcut reclamaţia, cel în cauză afirmă că i s-a spus să meargă acasă şi să aştepte până a doua zi, urmând a fi contactat.  

A doua zi, pe data de 25 mai, văzând că nu-l contactează nimeni, Cengiz Andronache s-a dus iar la sediul forţelor de ordine, de data aceasta şi cu amicul de 16 ani. Este iar amânat, fiind trimis din nou acasă şi i se spune să revină a doua zi.  

Andronache susţine că poliţiştii nu au fost interesaţi să vizioneze filmarea. Toate acestea se petreceau pe 25 mai, în jurul orei 13.00 – 14.00. 

Reacţia Poliţiei Neamţ

Aceasta vine abia la ora 22.00, într-un comunicat ambiguu precizându-se că a fost deschis un dosar penal, dar că poliţiştii s-au sesizat din oficiu, nefiind vreo reclamaţie a cuiva despre acest caz.   

„Având în vedere imaginile apărute în spaţiul public, facem precizarea că poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Roznov s-au sesizat din oficiu şi fac cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanţelor în care s-a comis fapta. Din cercetările preliminarii a reieşit faptul că, în timp ce un tânăr de 18 ani se afla pe o stradă din oraşul Roznov, ar fi agresat sexual un minor în vârstă de 16 ani, pe care l-ar fi lovit. În referire la afirmaţia potrivit căreia poliţiştii ar fi fost sesizaţi privitor la aceste aspecte, facem precizarea că niciun poliţist din cadrul Poliţiei oraşului Roznov nu a fost sesizat direct sau prin Serviciul Unic 112 cu privire la această faptă. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi agresiune sexuală, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ“, se arată în comunicatul difuzat de Poliţia Neamţ.   

Presa insistă, întrebând de ce nu s-a luat vreo măsură şi de ce nu s-a întreprins nimic timp de mai bine de 24 de ore şi vine alt răspuns: „Persoana în cauză a fost condusă la sediul poliţiei, faţă de aceasta urmând a fi dispusă  măsura reţinerii pentru 24 de ore. În cursul zilei de mâine, tânărul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive“.  

Mădălin Aursului este cercetat penal pentru agresiune sexuală, tulburarea liniştii şi ordinii publice, ultraj contra bunelor moravuri şi loviri sau alte violenţe.   

Urmează ca astăzi să fie prezentat Judecătoriei Piatra Neamţ cu propunerea de luare a unei măsuri preventive, care poate fi arest la domiciliu sau arest preventiv.

Surse: Adevărul și tvmneamt.ro

3 COMENTARII

  1. Politisti faceti-va datoria . Ati jurat credinta tarii si poporului .
    Pe o scara se urca , dar se si coboara . Cine nu poate sa-si exercite profesia / meseria sa-si dea demisia , sau sa fie demis

  2. Poliția ține cu hoții , dar se și autoprotejează foarte mult , conform principiului ,,nu hoțul îți dă de furcă , ci omul nemulțumit” .
    Și au mai multe astfel de principii pe care le învață între ei , unul de la celălalt , cei noi de la cei mai vechi .
    Și pentru cetățean au o denumire foarte urâtă , vă las pe voi s-o descoperiți .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate Ecoul Gorjului -

Caricatura săptămânii

Autor: Gogu Neagoe

Vremea locală

Târgu Jiu
cer fragmentat
26.6 ° C
26.6 °
26.6 °
57 %
2.3kmh
67 %
vin
25 °
sâm
29 °
Dum
28 °
lun
24 °
mar
25 °

Acces restricționat!