28.6 C
Târgu Jiu
• miercuri, 5 august 2020
Social Romanescu vrea să mute la Drăgoieni două servicii din Prefectură! Vezi pe...

Romanescu vrea să mute la Drăgoieni două servicii din Prefectură! Vezi pe cine vrea să aducă în locul lor

Primarul Marcel Romanescu vrea să mute la Drăgoieni Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Inmatriculare a Vehiculelor și Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte. Aceasta susține că sunt două direcții cu adresabilitate foarte mare, fapt care duce la supraîncărcarea traficului din zona centrală.

Discuții în acest sens ar fi existat de mai bine de doi ani, însă fără rezultat. Din acest motiv, Marcel Romanescu vrea să ajungă la Ministrul de Interne. „Cu Instituția Prefectului discut de doi ani și jumătate să decongestioneze zona centrală. Vreau să vă spun că în perioada imediat următoare, personal, voi merge la Ministrul de Interne pentru a rezolva această problemă. Am vorbit și cu președintele Dan Vîlceanu și vreau să merg la Ministrul de Interne să îi solicit mutarea acelor Servicii de Pașapoarte și Permise în clădirea de la Universitatea din Drăgoieni. Ne-am asumat niște obligații la întâlnirea cu Universitatea și Instituția Prefectului, adică am cedat clădirea din Debarcader, de la Liceul 4 către Universitate și urmau să se facă pași așa fel încât Instituția Prefectului să preia, într-o anumită formă juridică, clădirea de la Drăgoieni. Văd că oamenii nu înțeleg că prioritate pentru cetățeanul din Târgu Jiu este decongestionarea traficului, nu 10-15 locuri de muncă din zona centrală”, a precizat Marcel Romanescu.

În locul celor două direcții vor fi aduse altele din subordinea Primăriei Târgu Jiu. „Eu sunt sigur că voi rezolva această problemă și voi găsi cea mai bună soluție. Nu aș vrea să aduc în zona centrală un număr mare de cetățeni care să fie deserviți de direcțiile de specialitate. Nu poți aduce aici Direcția de Venituri, aceasta presupune o activitate cu 500, poate 1000 de persoane, pe zi. Vă dați seama ce ar însemna să aduc spre zona centrală atâtea persoane. Mă gândesc la Direcția de Patrimoniu, Direcția de Protecție Socială, pentru că acolo spațiul nu este prea generos”, a mai precizat Marcel Romanescu.

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
cer fragmentat
28.6 ° C
28.6 °
28.6 °
39 %
3.3kmh
58 %
mie
29 °
joi
30 °
vin
29 °
sâm
30 °
Dum
28 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

Acces restricționat!