12 C
Târgu Jiu
• sâmbătă, 24 octombrie 2020
Actualitate Revoltător! Trupul unui bărbat mort, lăsat ore întregi pe jos, în centrul...

Revoltător! Trupul unui bărbat mort, lăsat ore întregi pe jos, în centrul oraşului!

Luni dimineaţa, bărbatul s-a prabuşit din picioare lăngă un automat de cafea din zona pieţei agro-alimentare din Huşi, judeţul Vaslui. Apelul la 112 a fost facut de una din persoanele care erau în zonă.

Din pacate, medicii nu au mai putut face nimic şi au constatat decesul bărbatului

„Apelul la 112 a fost făcut la ora 6 și 19 minute. Serviciul de Ambulanță a trimis un echipaj la fața locului, însă, într-adevăr, semnele morții erau instalate. S-a constatat decesul și cadavrul a fost lăsat acolo, în prezența Poliției, la ora 6,50.”, a precizat șefa Serviciului Județean de Ambulanță Vaslui.

Trupul neînsuflețit al bărbatului, acoperit cu un celofan, a stat ore întregi în mijlocul străzii.

„Eu am trecut pe acolo, că am drumul la serviciu prin piață, și m-am speriat foarte tare. Omul e jos, învelit cu ceva. Nu înțelegem cum poate fi lăsat un mort așa, în centrul orașului, atâta timp”, a declarat unul dintre trecători, pentru vremeanoua.ro

Localnicii din zonă au aprins lumânări lângă trupul neînsufleţit al bărbatului şi se declară indignaţi de indiferenţa cu care a fost tratat acest caz.

“Cel mai probabil, este așteptată mașina de la Medicina Legală. Persoana în cauză este trecută ca neidentificată, întrucât urmează ca polițiștii să verifice identitatea sa.”, a mai precizat șefa Serviciului Județean de Ambulanță Vaslui.

  •  

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
cer fragmentat
12 ° C
12 °
12 °
50 %
0.7kmh
84 %
sâm
20 °
Dum
16 °
lun
19 °
mar
20 °
mie
19 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

  •  

Acces restricționat!