12.1 C
Târgu Jiu
• joi, 1 octombrie 2020
Actualitate Record de îmbolnăviri în Gorj! Vezi cifrele!

Record de îmbolnăviri în Gorj! Vezi cifrele!

Record de îmbolnăviri la Gorj. Vezi cifrele! Număr record de cazuri de Covid 19 la Gorj. În ultimele 24 de ore, 47 de gorjeni au fost declarați pozitivi. În total, în județ, au fost confirmate cu virusul SARS COV2, de la debutul pandemiei, 995 de persoane.

Direcția de Sănătate Publică Gorj anunță un nou val de îmbolnăviri la Gorj. Potrivit raportărilor, în ultima zi s-au înregistrat aproape 50 de cazuri de coronavirus.

„La ora actuală, în județul Gorj 995 de persoane au fost confirmate cu COVID-19 (până în momentul de față), din care: 687 persoane sunt vindecate și externate, iar 35 persoane au decedat. De la începutul pandemiei, la nivelul județului Gorj, s-au prelevat 7254 teste, din care 46 sunt în așteptare. De la ultima informare transmisă de Direcția de Sănătate Publică Gorj, au fost înregistrate alte 47 noi cazuri de îmbolnăvire, situația prezentându-se astfel:
– 45 teste pozitive prelevate de la suspecții COVID-19, internați în spitalele din județul Gorj;
– 2 teste pozitive efectuate în cadrul laboratoarelor private.
Direcția de Sănătate Publică Gorj face apel, în continuare, la cetățeni să dea dovadă de responsabilitate, să respecte normele de conduită sanitară și distanțare interpersonală, precum și reglementările în vigoare impuse în vederea prevenirii și limitării extinderii infecțiilor cu virusul SARS-CoV-2.
Solicităm cetățenilor precauție, igienizarea frecventă a mâinilor, folosirea mijloacelor de protecție individuală, precum și evitarea aglomerațiilor și a deplasărilor inutile”, au transmis oficialii din cadru Direcției de Sănătate Publică Gorj.

  •  

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
cer acoperit de nori
12.1 ° C
12.1 °
12.1 °
75 %
1.3kmh
100 %
mie
12 °
joi
17 °
vin
21 °
sâm
25 °
Dum
27 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

  •  

Acces restricționat!