20.2 C
Târgu Jiu
• sâmbătă, 24 octombrie 2020
Actualitate Politică A venit timpul schimbării la Câlnic

A venit timpul schimbării la Câlnic

Mă numesc Pupăzan Marius Daniel, am 40 de ani, de profesie economist, căsătorit, vin în fața dumneavoastră și vă cer pe această cale, să susținem împreună proiectele gândite pentru dezvoltarea localității Câlnic.
Candidez la funcția de PRIMAR, dar și la funcția de CONSILIER LOCAL, la Alegerile Locale din data de 27 septembrie 2020, din partea PARTIDULUI SOCIAL DEMOCRAT.
Locuiesc şi trăiesc cu adevărat în Comună Câlnic, Sat Nou, nu sunt doar cu serviciul cum fac alții.

Mă interesează foarte mult, să dezvoltăm tot ceea ce înseamnă infrastructura locală:

Rețea de gaze naturale, rețeaua de apă, drumuri moderne, rețeaua de canalizare, iluminatul stradal pe led, supravegherea video a domeniului public.
Acestea nu sunt promisiuni electorale, sunt doar obiective realizabile și necesare tuturor.
Încă din anul 2016, am lansat sloganul „Câlnic Comună Europeană”, pentru că trebuie ca într-un timp cât mai scurt, să ajungem și noi nivelul de trai, dar și de dezvoltare economică, culturală, educațională și de sănătate umană, precum alte localităţi din România și din străinătate.
Păstrând ritmul actual de implicare și de investiții, suntem foarte, foarte departe, de a putea să spunem, că am realizat ceva de fală.
Principalul meu obiectiv, în cazul în care îmi veți acorda încrederea dumneavoastră, pentru funcția de Primar în comună Câlnic, este acela de a crea oportunități de angajare.
Pentru acest mandat, îmi propun ca până în anul 2022, să avem minim 200 de locuri de muncă nou create, în comună Câlnic.
Obiectivul privind locurile de muncă mi-l asum, acestea o să fie înființate în mod direct, în cadrul Firmei de Gospodărire Comunală, dar și în urma acordării diverselor granturi și facilități, celor care doresc să își deschidă o afacere pe raza comunei Câlnic.

Vă întreb și vă rog să vă gândiți:

În cazul în care un locuitor, indiferent de vârstă, vrea să se angajeze pe raza comunei Câlnic,
Ce șanse de angajare are în acest moment și cine poate să îl angajeze?
Ce realizări notabile sunt în acest moment pe plan CULTURAL la noi în Câlnic?

Există oare infrastructura 100% realizată la nivelul comunei Câlnic în ceea ce privește:
Apă, gazele naturale, drumurile asfaltate, așa cum se laudă actuala administrație, pe la posturile
TV şi de radio locale?
De 12 ani de zile avem parte doar de foarte multe promisiuni, lucrări începute și realizări MĂRUNTE, pentru o localitate ce primește anual, sume uriașe de bani de la Complexul Energetic Oltenia SA, la fel cum primește un mic oraș, fără să existe cheltuieli cu întreținerea de spitale, sau alte instituţii publice.
Vom asigura pe viitor transparența achiziţiilor publice, consultarea cetățenilor cu privire la cheltuirea banului public, vom crea un ORGANISM ce o să funcționeze în paralel cu CONSILIUL LOCAL și anume SFATUL BĂTRÂNILOR.
Tot pentru asigurarea transparenței, vom filma toate ședințele de Consiliu Local și vom publica pe site-ul oficial PRIMARIACILNIC.RO

  •  

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
ploaie ușoară
20.2 ° C
20.2 °
20.2 °
41 %
0.4kmh
100 %
sâm
19 °
Dum
16 °
lun
19 °
mar
20 °
mie
19 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

  •  

Acces restricționat!