26.7 C
Târgu Jiu
• vineri, 25 septembrie 2020
Actualitate Probleme masive cu serviciile Google: Gmail, Drive și nu numai sunt afectate

Probleme masive cu serviciile Google: Gmail, Drive și nu numai sunt afectate

Ți s-a întâmplat să nu poți trimite ceva pe Gmail? Nu ești singurul afectat. Tot mai mulți utilizatori au raportat probleme de funcționare a mai multor servicii Google

Cel mai afectat dintre servicii a fost Gmail. Pagina de status a Google Apps a fost actualizată pentru a confirma că a primit plângerile referitoare la erorile Gmail și Google Drive. Pe Twitter raportările din ultima oră ajung la mii de plângeri legate de problema Google.

Eroare la atașarea fișierelor pe Gmail

În timp ce poți foarte bine să trimiți mail-uri încă, dacă încerci să atașezi un fișier, procesul de încărcare va afișa o evoluție lentă, până la apariția mesajului “eroare” și sugestiei de verificare a conexiunii la internet.

Pe de altă parte, unii utilizatori nu pot utiliza deloc serviciul Gmail și nu pot trimite mail-uri. Pe pagina de status a Google, se menționează că încă investighează această chestiune. Pagina a fost actualizată și indică raportări și pentru erori ale Google Meet, Google Voice și Google Docs.

Alți utilizatori au raportat probleme și în cazul încărcării de conținut pe YouTube.

Iar dacă lucrezi de acasă și această veste îți încurcă munca, este posibil să nu vrei să auzi că și Slack are anumite erori în momentul de față. Problemele întâmpinate de utilizatorii acestei platforme se referă la erori de încărcare a mesajelor primite,  iar alții au raportat probleme de conectare pe platformă de pe dispozitivele Android.

  •  

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
cer fragmentat
26.7 ° C
26.7 °
26.7 °
36 %
2.5kmh
59 %
vin
27 °
sâm
22 °
Dum
19 °
lun
20 °
mar
22 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

  •  

Acces restricționat!