11.1 C
Târgu Jiu
• miercuri, 28 octombrie 2020
Actualitate Prin ce a trecut un pensionar austriac alături trei românce: „Credea că...

Prin ce a trecut un pensionar austriac alături trei românce: „Credea că va avea parte de aventura vieții, dar totul a devenit un coșmar”

Româncele i-au câștigat încrederea bărbatului extrem de ușor, și l-au invitat să se distreze într-un apartament. Bărbatul, bolnav, nu s-a gândit de două ori și a acceptat invitația.

Petrecerea cu fetele a fost însă întreruptă de un alt bărbat, care l-a sechestrat pe pensionar. Timp de aproape două luni, acesta a fost ținut prizonier în apartament, timp în care românii i-au retras zeci de mii de euro din conturi, scrie adevărul. 

Salvarea bărbatului au fost vecinii, care au observat că acesta nu mai vine pe acasă și știau de relația lui cu româncele. Vecinii au anunțat poliția, iar investigația i-a îndrumat pe anchetatori către apartamentul româncelor. Pensinarul a fost găsit și a mărturisit autorităților că a fost întradevăr sechestrat, însă a fost tratat foarte bine. 

O parte din banii furați au fost găsiți în apartament. Cei patru român au fost arestați preventiv și sunt închiși în penitenciarul Graz-Jakomini.

Actualitate

03 Oct, 15:45

  •  

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
cer acoperit de nori
11.1 ° C
11.1 °
11.1 °
80 %
0.6kmh
100 %
mie
17 °
joi
18 °
vin
14 °
sâm
17 °
Dum
15 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

  •  

Acces restricționat!