17.6 C
Târgu Jiu
• sâmbătă, 26 septembrie 2020
Actualitate Primele declarații ale fetei din Târgu Jiu batjocorită de către colegele de...

Primele declarații ale fetei din Târgu Jiu batjocorită de către colegele de școală. „Cum să fiu atât de proastă?”

Cazul de la Târgu Jiu, unde o adolescentă a fost jignită și bătută violent de alte trei fete, în timp ce un băiat filma și se amuza în loc să o ajute, a făcut înconjurul României. Mai multe persoane publice au rămas șocate și au făcut declarații în social media.

Primele declarații ale fetei din Târgu Jiu snopită în bătaie

„Nu este vorba despre niciun băiat. Poliția știe foarte bine ce s-a întâmplat acolo. Ei mi-au zis să nu bag în seamă ce scrieți și să nu vă răspund. Eu m-am hotărât să vă răspund pentru că am văzut discuții cum că m-aș fi dat la iubitul alteia. Eu nu ma dau la iubiții altor fete, cum sa fiu atât de proastă? Cine mă cunoaște, știe cum sunt și știe că nu fur iubiții altor fete”, a spus pe pagina sa de socializare fata agresată fizic.

În filmarea cu pricina, se vede clar cum adolescenta de 13 ani este umilită de cele trei fete. După ce îi pun mai multe întrebări și o forțează să repete după ele, una o lovește brusc peste față, iar după aceea seria de lovituri și injurii continuă, astfel că victima este lovită cu putere și de restul fetelor. După aceea, fata este trântită la pământ, târâtă și scuipată de mai multe ori. În tot acest timp, un băiat filmează bătaia și se amuză de suferința fetei, în loc să o ajute și să oprească totul.

Băiatul care a filmat agresiunea fetiței a făcut primele declarații

Băiatul care a filmat agresiunea și-a cerut pentru tot dar mai ales pentru faptul că pe timpul filmării chiar le-a încurajat pe cele patru să o bată crunt pe tânăra de 13 ani.

„După mai multe critici, înjurături, amenințări din partea lumii și critici din partea prietenilor, vreau să îmi cer sincer scuze victimei pentru înregistrarea și distribuirea faptei celor 4 fete implicate. De aceea îmi cer scuze și vouă pentru cuvintele spuse în timpul filmării. Nu vreau atenție și îmi asum tot ce am făcut. Autoritățile se ocupă de caz, aplicând sancțiunile necesare. Îmi cer scuze tuturor și sper să-mi iertați fapta”, a scris băiatul.

Principala agresoare a ajuns de curând în fața magistraților care au decis ca ea să fie cercetată în stare de libertate, după ce a fost reținută pentru 24 de ore. Părinții gresoarelor au fost amendați cu câte 500 de lei, iar protecția copilului a demarat o anchetă.

  •  

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
cer acoperit de nori
17.6 ° C
17.6 °
17.6 °
83 %
4.2kmh
96 %
sâm
21 °
Dum
19 °
lun
19 °
mar
19 °
mie
21 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

  •  

Acces restricționat!