12.7 C
Târgu Jiu
• sâmbătă, 24 octombrie 2020
Actualitate Prima reacție a lui Clotilde Armand după imaginile fraudei la alegeri: ”Dna...

Prima reacție a lui Clotilde Armand după imaginile fraudei la alegeri: ”Dna Firea și fostul primar promovează știri false, sunt doar niște loseri disperați!”

Imaginile de pe camera de supraveghere instalată în sala unde au fost depozitaţi sacii cu voturile de la Sectorul 1, în clădirea Biroului de Circumscripţie Electorală a Sectorului 1, arată că nişte indivizi pătrund în interior şi caută nişte saci, sub supravegherea jandarmilor. Imaginile au fost filmate în noaptea de luni spre marţi.

Clotilde Armand a avut o primă reacție prin care susține că imaginile nu sunt adevărate și că totul este aranjat de doamna Gabriela Firea și de fostul primar de la sectorul 1, care ”sunt doar niște loseri disperați”.

”Fake news! Acele imagini sunt de la procesul de numărare și persoanele sunt observatori care asistau numărare. Apoi, orice candidat are dreptul să urmărească procesul de votare și numărare al votului pe toată perioada procesului electoral. Așa spune legea. Dar dna Firea și fostul primar nu se pricep la acest proces, ei nu cunosc legea. PSD și-a trimis azi agitatori la sediul BES S1 iar acum promovează acum știri false pentru că au pierdut alegerile. Sunt doar niște loseri disperați.

PSD și-a făcut sediul electoral deasupra sediului BES S1 și acolo i-am prins în flagrant cu procese verbale în alb pregătite să măsluiască PV.  

Într-o țară normală dl Tudorache și dna Firea erau arestați deja. Dar niciodată nu e prea târziu” a scris Clotilde Armand pe Facebook. 

Actualitate

30 Sep, 23:55

  •  

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
câțiva nori
12.7 ° C
12.7 °
12.7 °
49 %
0.6kmh
14 %
sâm
21 °
Dum
15 °
lun
18 °
mar
19 °
mie
13 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

  •  

Acces restricționat!