13.1 C
Târgu Jiu
• marți, 29 septembrie 2020
Actualitate Poliția amendează, gorjenii continuă să sfideze legea

Poliția amendează, gorjenii continuă să sfideze legea

Polițiștii gorjeni, însoțiți de reprezentanții tuturor instituțiilor cu atribuții de control, au continuat acțiunile de prevenire și combatere a răspândirii Coronavirusului. Chiar dacă, oamenii legii sunt prezenți aproape non-stop în zonele aglomerate, încă există gorjeni care nu pun preț pe măsurile trasate la nivel de țară, și continuă să sfideze legea, chiar dacă fac asta pe seama sănătății lor.

În ultimele 24 de ore, sub coordonarea Instituției Prefectului, au fost desfășurate 10 acţiuni de verificare cu efective mărite în sistem integrat, împreună cu celelalte instituții implicate, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19.

În ultimele 24 de ore, peste 160 de polițiști, jandarmi și polițiști locali, lucrători ai ISU Gorj, reprezentanți ai ANPC, ANSVA și Ministerului Sănătății au acționat în zone aglomerate, unităţi de alimentaţie publică şi zonele adiacente acestora, terase și mijloace de transport în comun.

„În cadrul acțiunilor, au beneficiat de activitățile informativ-preventive și au fost verificate 798 de persoane, 153 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate/alte zone de interes, precum și 80 mijloace de transport în comun/ mijloace de transport de agrement.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 16 sancţiuni contravenţionale pentru  nerespectarea măsurilor de protecție individuală, în valoare totală de 2.000 de lei.

Forţele de ordine vor desfăşura permanent în această perioadă activităţi de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă.

De asemenea, au fost desfășurate acțiuni de informare a cetățenilor cu privire la măsurile impuse, pe raza întregului județ, privind obligativitatea purtării măștii de protecție și păstrarea distanțării pentru toate persoanele prezente, în următoarele spații publice: piețe, parcare piețe, stații mijloace de transport în comun, zone de promenadă-zona centru și parcurile din Municipiul Târgu Jiu și orașele/comunele din județul Gorj.”, a transmis IPJ Gorj

  •  

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
cer fragmentat
13.1 ° C
13.1 °
13.1 °
80 %
1.2kmh
77 %
mar
20 °
mie
19 °
joi
18 °
vin
20 °
sâm
24 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

  •  

Acces restricționat!