17 C
Târgu Jiu
• sâmbătă, 24 octombrie 2020
Actualitate Petiție pentru amânarea Examenului de Evaluare Națională 2020. Părinții cer măsuri urgente

Petiție pentru amânarea Examenului de Evaluare Națională 2020. Părinții cer măsuri urgente

O petiție, inițiată de un psiholog, strânge un număr impresionant de semnături. Se cere amânarea Examenului de Evaluare Națională

Examenul de Evaluare Națională 2020 ar putea fi amânat. O petiție, inițiată de un psiholog, strânge un număr impresionant de semnături. Conform specialiştilor, copiii greşesc mai des atunci când lucrează sub presiune.

Mi se pare total lipsit de responsabilitate ca, după ce șapte săptămâni, s-a spus că examenul va fi amânat, ca după ce nu s-a ştiut exact ce materie se face şi în ce ordine, să cerem să intre în Examenul de Evaluare Națională  ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat”. În aceeaşi măsură, sunt de acord cu anularea examenului şi intrarea copiilor la liceu doar pe baza mediei celor patru ani, însă mi se pare că supunerea lor unui examen în acest moment este nerealist şi este un abuz”, a precizat Maria Mermezan, iniţiatoarea petiţiei.

Specialiştii spun că trecerea bruscă la învăţământul online i-a dezechilibrat pe elevi. Asociația Învățătorilor din Romania a propus chiar să se renunțe la Evaluarea națională şi la examenul de Bacalaureat în acest an.

sursa:Antena1

  •  

DISTRIBUIE:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
cer acoperit de nori
17 ° C
17 °
17 °
52 %
0.4kmh
100 %
sâm
16 °
Dum
15 °
lun
18 °
mar
19 °
mie
19 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

  •  

Acces restricționat!