27 C
Târgu Jiu
• vineri, 25 septembrie 2020
Actualitate Pericol pe Calea ferată! Vezi cum arată traversele pe care circulă garniturile!

Pericol pe Calea ferată! Vezi cum arată traversele pe care circulă garniturile!

Imagini de groază pe calea ferată. Traversele ce asigură stabilitatea căii în plan vertical și în plan orizontal sunt distruse, semn că oficialii CFR nu par interesați de siguranța călătorilor. Pe ruta Târgu Jiu-Craiova garniturile circulă în mare parte cu restricții de viteză, conductorii fiind avertizați de pericol.

Pozele cu traversele distruse ne-au fost trimise de un cititor al egj.ro. Bărbatul susține că acestea au fost făcute pe ruta Târgu Jiu-Craiova.

„Priviți câtă iresponsabilitate! Așa arată traversele de cale ferată pe care circulă zilnic zeci de trenuri. Nu este de mirare că garniturile merg cum merg. Am ajuns să facem 100 de km în peste trei ore și, totul, pentru că cei de la CFR nu dau doi bani pe călători“, ne-a transmis Viorel Dumitru.
Am încercat să luăm legătura cu oficialul pe comunicare al CFR însă fără succes. Traversele de cale ferată la care face referire cititorul nostru sunt elemente care intra în alcătuirea suprastructurii căii ferate și au rolul principal de a prelua sarcinile primite de la șine. Traversele mai asigură, prin intermediul elementelor de prindere, ecartamentul căii, legând șinele între ele și formând cu acestea cadrul șină – traversă.

  •  

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
cer fragmentat
27 ° C
27 °
27 °
32 %
4.3kmh
80 %
vin
27 °
sâm
22 °
Dum
19 °
lun
19 °
mar
18 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

  •  

Acces restricționat!