17.6 C
Târgu Jiu
• vineri, 23 octombrie 2020
Actualitate Parcul „Tudor Vladimirescu“ va fi modernizat. Cum va arăta

Parcul „Tudor Vladimirescu“ va fi modernizat. Cum va arăta

Autoritățile municipiului Târgu Jiu vor să modernizeze parcul în care se află statuia lui Tudor Vladimirescu. Investiția ar urma să fie finalizată anul viitor, când se împlnesc două secole de la revoluția lui Tudor Vladimirescu.
Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a prezentat pe pagina de Facebook fotografii cu proiectul modernizării parcului și susține că va încerca să obțină fondurile necesare de la guvern: „2021 va fi anul Tudor Vladimirescu. De altfel, săptămâna viitoare voi fi la București pentru un eveniment legat de acest aspect. Se împlinesc 200 de ani de la revoluția lui Tudor și trebuie să ne ridicăm la înălțimea momentului. Pregătim o serie de surprize pentru târgujieni pentru anul 2021 și vreau să vă dezvălui una dintre ele. Parcul ”Tudor Vladimirescu” va fi renovat. Avem un proiect impresionant pe care vi-l și prezint. Acest parc va arăta superb, va fi o adevărată încântare nu numai pentru locuitorii zonei, ci pentru toți târgujienii și mai ales pentru turiști. Am purtat numeroase discuții pe marginea acestui proiect cu ministrul Culturii și îmi doresc ca pe lângă viitorul parc, întregul ansamblu de evenimente organizate la Târgu Jiu să depășească toate așteptările.

Adrian Tudor: „Nu sunt deranjat că Romanescu se laudă cu acest proiect“

Adrian Tudor, viceprimarul municipiului Târgu Jiu, i-a dat replica lui Romanescu pe Facebook și susține că inițiativa modernizării parcului îi aparține: „În urmă cu doi ani am propus Consiliului Local spre aprobare această investiție, și acum avem gata proiectul.
Nu sunt deranjat că Romanescu se laudă cu acest proiect (nu îl consider plagiat????). Era momentul să înțeleagă ce important este patrimoniul local si istoria locală.
Sper sa realizeze ceva și pentru monumentul de la Podul Jiului, am propus și aprobat în Consiliul Local”.

  •  

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
cer senin
17.6 ° C
17.6 °
17.6 °
39 %
0.7kmh
7 %
vin
21 °
sâm
20 °
Dum
15 °
lun
16 °
mar
19 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

  •  

Acces restricționat!