18.7 C
Târgu Jiu
• sâmbătă, 26 septembrie 2020
Eveniment Cultură “Păcălici și Minciunel” le dau întâlnire copiilor. Spectacol în aer liber!

“Păcălici și Minciunel” le dau întâlnire copiilor. Spectacol în aer liber!

Invitație la Teatru pentru picii din Târgu Jiu. Teatrul de păpuși ”Pinocchio”, din cadrul Școlii Populare de Artă Târgu Jiu, va susține, miercuri, 24 iunie 2020, la Teatrul de Vară din Târgu Jiu, începând cu ora 11:00, premiera spectacolului ”Păcălici și Minciunel”

Piesa pusă în scenă este descrisă ca fiind o poveste muzicală, dinamică, antrenantă, care va capta atenția prin poveste și decor, dar și prin păpușile bine realizate. “Povețele pe care copiii le vor învăța de la personaje sunt legate de faptul că minciuna nu duce la ceva bun, ci trebuie să fie corecți și juști cu cei din jur”, au transmis reprezentanții Școlii Populare de Artă.

Măsuri de protecție

Pentru că situația o impune, organizatorii au luat toate măsurile de respectare a distanțării sociale. „Nouă ne este foarte dor de voi, de prezența, de aplauzele și zâmbetele voastre! Vă așteptăm, așadar, cu mare drag! Intrarea este liberă!Dacă vremea va fi nefavorabilă,spectacolul va fi amânat și reprogramat ulterior. Rândurile pe care spectatori vor putea sta vor fi semnalizate prin marcaje de culoare VERDE. În cadrul rândurilor marcate pentru spectatori, distanța față de următorul spectator sau grup de spectatori, aparținând aceleași familii, va fi de 3 scaune (echivalentul a 2 metri). Dacă prezentați simptome de răceală, strănut, tuse, vă rugăm să rămâneți acasă. De asemenea, vă rugăm să aveți mască”, au transmis organizatorii evenimentului.

Piesa este scrisă și regizată de actrița Cornelia Diaconu. Din distribuție fac parte: Alina Mornea, Adelina Popescu, Daniela Rednic, Andreea Urlan și Liliana Uscătescu. Accesul în incinta Teatrului de Vară se va face pe poarta principală – strada Vasile Alecsandri, nr.53, iar ieșirea se va realiza pe poarta secundară – spatele Casei de Cultură.

  •  

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
cer acoperit de nori
18.7 ° C
18.7 °
18.7 °
70 %
4.8kmh
91 %
sâm
21 °
Dum
19 °
lun
19 °
mar
19 °
mie
19 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

  •  

Acces restricționat!