13.5 C
Târgu Jiu
• sâmbătă, 24 octombrie 2020
Actualitate O tânără însărcinată și doi copii, infectați cu Covid-19, internați la spitalul...

O tânără însărcinată și doi copii, infectați cu Covid-19, internați la spitalul din Târgu-Cărbunești!

O femeie însărcinată și doi copii minori au ajuns la spitalul din Târgu-Cărbunești. Aceștia sunt infectați cu Covid-19! Constantin Tîrziu, managerul unității spitalicești, a declarat că vor mai ajunge încă două sau trei persoane bolnave, din Motru și Novaci.

O tânără însărcinată și doi copii, infectați cu Covid-19 sunt printre ultimii pacienți internați la spitalul din Târgu Cărbunești. Femeia gravidă a venit din Motru, iar potrivit managerului spitalului, Constantin Tîrziu, starea ei este bună și nu sunt probleme cu sarcina. De asemenea, cei doi copii de 10 și 14 ani, și ei sunt „chiar foarte bine”.
Acesta este mulțumit de cum decurg lucrurile în spital, în prezent în spital au mai rămas 33 de persoane infectate cu coronavirus.
„36, numărul total al pacienților care au fost internați, dintre care trei au fost externați, vindecați. Momentan, avem 33 de pacienți. O să mai apară încă doi sau trei, unul din Novaci, unul din Motru. Situația este bună până acum. Totul este sub control. Nu sunt probleme de niciun fel, medicație sau alte examinări care trebuie făcute pacienților”, a spus Tîrziu pentru Radio Infinit.

  •  

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
cer acoperit de nori
13.5 ° C
13.5 °
13.5 °
52 %
0.4kmh
92 %
sâm
20 °
Dum
16 °
lun
19 °
mar
20 °
mie
19 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

  •  

Acces restricționat!