13.7 C
Târgu Jiu
• luni, 21 septembrie 2020
Actualitate O tânără din Constanța a bătut patru polițiști și trei agenți de...

O tânără din Constanța a bătut patru polițiști și trei agenți de pază, într-un local din oraș

Incidentul s-a produs într-un local din Constanţa. O tânără de 22 de ani a reacţionat violent, în urma unui conflict cu o altă femeie, şi a lovit cu pumnii şi picioarele angajaţii barului. Una din persoanele lovite a reuşit să apese butonul de panică.

La faţa locului au venit trei agenţi de securitate, care la rândul lor au fost muşcaţi şi agresaţi de tânăra înfuriată.

„Un agent a fost muşcat de antebraţul stăng, pe altul l-a lovit cu piciorul în cap şi al treilea agent a fost lovit în testicule”, se menţionează în comunicatului transmis de Biroul de informare publică și relații cu mass-media din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

În paralel, au venit şi trei agenţi de la Poliţia Locală Constanța. Unul dintre agenţi este o femeie. Potrivit procurorilor, ea a fost „zgâriată cu unghiile pe antebraţul stâng şi lovită cu capul în zona pometelui stâng în timpul imobilizarii şi încătuşării”.

Bătăuşa a fost preluată, în cele din urmă, de un echipaj al poliţiei naţionale. Dusă la sediul Poliţiei, ea a mai vătamat alţi trei agenţi.

„La un moment dat, inculpata a fost condusă la sediul Secției 4 Poliție Constanța, ocazie cu care s-a solicitat și intervenția unui echipaj medical având în vedere starea de nervozitate și agitație excesivă a acesteia, existând suspiciunea că a consumat substanțe cu efect psihotrop. În timp ce era introdusă în ambulanță și așezată pe targă, a lovit din nou cu picioarele în stomac un poliţist national.”

Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța a formulat propunere de arestare preventivă pentru 30 zile a tinerei violente în vârstă de 22 ani, cercetată pentru comiterea a patru infracţiuni de ultraj, două infracţiuni de lovire şi alte violente, o infracţiune de tulburare ordinii şi liniştii publice.

 
 

Actualitate

14 Sep, 15:30

  •  

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
cer acoperit de nori
13.7 ° C
13.7 °
13.7 °
43 %
1.6kmh
88 %
lun
26 °
mar
26 °
mie
26 °
joi
27 °
vin
19 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

  •  

Acces restricționat!