15.6 C
Târgu Jiu
• miercuri, 28 octombrie 2020
Actualitate O școală din sectorul 4 trece în scenariul roșu. Măsuri de dezinfecție...

O școală din sectorul 4 trece în scenariul roșu. Măsuri de dezinfecție în mai multe unități de învățământ

Cursurile la Școala 194 se vor muta în sistem online pentru următoarele 14 zile, a anunțat, duminică seara, printr-un comunicat, Primăria Sectorului 4.

”La Școala Gimnazială numărul 194 a fost înregistrat al patrulea caz confirmat cu infecție cu SARS-COV 2. În urmă cu o săptămână, două persoane au fost testate pozitiv, iar în acest weekend, alte două, fapt ce duce automat la scenariul roșu de funcționare. Întreaga activitate didactică se va muta exclusiv în sistem online pentru următoarele 14 zile”, se arată în comunicat.

De asemenea, Primăria Sectorului 4 a dispus, în regim de urgență, măsuri de dezinfecție a altor șapte unități de învățământ, după ce în ultimele 48 de ore, câte o persoană din fiecare dintre școli a fost confirmată pozitiv la SARS-COV 2.

Elevi confirmați cu COVID-19

Aceste unități sunt: Școala Gimnazială nr. 79 (un elev confirmat cu Covid), Colegiul Național Ion Creangă (un elev confirmat cu Covid), Școala Gimnazială nr. 129 (un elev confirmat cu Covid), Colegiul Național Mihai Eminescu (un elev confirmat cu Covid), Școala Gimnazială nr. 113 (un elev confirmat cu Covid), Școala Gimnazială nr.194 (doi elevi confirmat cu Covid) și Școala Gimnazială „Mărțișor” (un elev confirmat cu Covid).

Citiți și: Județul din România în care masca e obligatorie și la 100 de metri de școală

Politică

04 Oct, 21:21

  •  

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
cer acoperit de nori
15.6 ° C
15.6 °
15.6 °
63 %
0.8kmh
100 %
mie
17 °
joi
18 °
vin
14 °
sâm
17 °
Dum
15 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

  •  

Acces restricționat!