11.3 C
Târgu Jiu
• marți, 27 octombrie 2020
Actualitate O femeie din Slatina a rămas fără un picior, după ce medicii...

O femeie din Slatina a rămas fără un picior, după ce medicii nu au tratat-o pentru că era infectată cu coronavirus

Totul s-a întâmplat în luna iulie, atunci când femeia a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Slatina, acolo unde a fost testată pentru coronavirus, rezultatul fiind pozitiv.

După câteva zile, femeia a început să aibă dureri cumplite la piciorul drept și a cerut ajutorul medicilor, însă aceștia nu au tratat-o tocmai pentru că era infectată.

Trei zile mai târziu, pacienta a fost testată, din nou, pentru coronavirus, rezultatul fiind negativ, motiv pentru care medicii au externat-o, chiar dacă durerile la piciorul drept erau în continuare foarte puternice.

„Din conţinutul actului de sesizare a rezultat că la data de 06.07.2020, persoana vătămată S.S. în timp ce se afla internată la Spitalul Judeţean Slatina, judeţul Olt, a fost testată pentru Covid-19, rezultatul fiind pozitiv, iar în data de 12.07.2020, aceasta a început să manifeste dureri puternice la piciorul drept şi a solicitat cadrelor medicale ajutor, iar cadrele medicale au manifestat neglijenţă în tratarea acesteia în contextul Covid-19.

În data de 15.07.2020, persoana vătămată a fost din nou testată pentru Covid-19, rezultatul fiind negativ, iar în data de 16.07.2020, persoana vătămată a fost externată, deşi acuza în continuare dureri de picior, motiv pentru care în data de 21.07.2020, aceasta a fost internată de urgenţă la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale în urma căreia i-a fost amputată gamba dreaptă.

De asemenea persoana vătămată S.S., a mai reclamat că angajatorul T.A. S.A Slatina, nu a luat măsurile legale necesare pentru asigurarea securităţii şi sănătăţii în muncă deşi în unitatea acestora erau mai multe cazuri de angajaţi testaţi pozitiv de Covid-19″, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina.

Actualitate

23 Sep, 12:15

  •  

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
cer senin
11.3 ° C
11.3 °
11.3 °
83 %
0.9kmh
0 %
mar
19 °
mie
18 °
joi
19 °
vin
15 °
sâm
8 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

  •  

Acces restricționat!