24.2 C
Târgu Jiu
• vineri, 18 septembrie 2020
Actualitate O bătrână din Târgu Jiu i-a cerut lui Nelu Tătaru, plângând, să...

O bătrână din Târgu Jiu i-a cerut lui Nelu Tătaru, plângând, să redeschidă spitalele

O femeie în vârstă a întrerupt declarațiile de presă pe care ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, le dădea după ce a vizitat Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu și i-a cerut acestuia, cu lacrimi în ochi, să redeschidă spitalele.

Bătrâna a spus că are o prietenă care a mers la spital şi nu a fost primită, pentru că este infectată cu coronavirus. „Pentru noi care suntem suferinzi, deschideți spitalele”, a spus femeia, cu lacrimi în ochi.

Nelu Tătaru a replicat: „Voi discuta cu managementul. Spitalele sunt deschise, ține de managementul fiecărui spital în parte”.

Astăzi, din păcate, vom avea un număr mai crescut de cazuri de coronavirus decât de obicei, dar sper ca zilele următoare să ne putem reveni. Fac un nou apel la populație să mențină regulile de igienă, regulile de precauție și distanțare fizică

Nelu Tătaru, ministrul Sănătății:

La finalul dialogului cu presa, Nelu Tătaru a fost întrebat de bătrână dacă pandemia de coronavirus există cu adevărat sau lumea este păcălită. „Toate țările din Europa au trecut prin asta. Ați văzut ce a fost în Italia, în Spania?”, a răspuns ministrul Sănătății.

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, se află în judeţul Gorj, unde a verificat situaţia medicală de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu şi apoi va participa la inaugurarea punctului de lucru ISU Rovinari.

  •  

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
cer fragmentat
24.2 ° C
24.2 °
24.2 °
51 %
0.6kmh
64 %
vin
25 °
sâm
23 °
Dum
24 °
lun
25 °
mar
27 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

  •  

Acces restricționat!