17.6 C
Târgu Jiu
• joi, 1 octombrie 2020
Interes Public Național O adolescentă infectată a plecat pe litoral să se distreze! Vezi câți...

O adolescentă infectată a plecat pe litoral să se distreze! Vezi câți prieteni a îmbolnăvit!

A fost testată pentru COVID-19, apoi a plecat acasă! Fiica unui amblanțier din Vaslui nu a mai așteptat rezultatul testului și a plecat cu amicii săi pe litoral. Înainte de distracția de la malul mării aceeași pacientă diagnosticată pozitiv, a dat o petrecere cu aproape 40 de tineri, infectând ,fără să știe, alți prieteni.

Petrecerea de majorat a fost doar începutul răspândirii virusului, ulterior toți tinerii prezenți la distracție au plecat pe litoral, la Costinești, uitând definitiv de testul în așteptare. Potrivit reprezentantilor Directiei de Sanatate Publica (DSP) Vaslui, la Costinesti, cei aproape 40 de tineri s-au cazat la vile și la pensiuni particulare. În cursul zilei de 3 august, rezultatele testelor COVID-19 au confirmat că fiica ambulanțierului este infectată cu virusul SARS-CoV-2. Tatăl adolescentei s-a deplasat pe litoral cu o ambulanta pentru a-si aduce fiica la spitalul din Bârlad, unitatea suport pentru pacientii COVID-19 din judetul Vaslui.
Pe lânga fiica ambulantierului, o alta fată prezentă si ea la majorat si ulterior pe litoral, a primit confirmarea ca este infectata cu virusul SARS-Cov-2.
Director DSP Vaslui susține că se așteaptă ca numărul tinerilor infectați să fie și mai mare:

„Abia reușim să mai facem față. Comportamentul părintilor ne-a dezamagit. Șituația este foarte dificila în cazul de față, deoarece și alți tineri din grupul aflat pe litoral prezintă simptomatologie specifică COVID-19”.

  •  

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
cer fragmentat
17.6 ° C
17.6 °
17.6 °
57 %
0.9kmh
51 %
joi
17 °
vin
22 °
sâm
25 °
Dum
27 °
lun
25 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

  •  

Acces restricționat!