17 C
Târgu Jiu
• sâmbătă, 24 octombrie 2020
Actualitate Nicuşor Dan recunoaşte că nu poate rezolva problema lipsei agentului termic din...

Nicuşor Dan recunoaşte că nu poate rezolva problema lipsei agentului termic din Capitală, în ziua în care 130 de blocuri au fost lăsate fără apă caldă

Deja noul primar spune că înlocuirea conductelor va dura mult iar în această iarnă se va putea interveni doar la avarii. Adică ce spunea şi Gabriela Firea pe timpul mandatului ei.

Invitat la un post de televiziune, Nicuşor Dan a vorbit despre măsurile imediate pe care le va lua, odată ce-şi va prelua mandatul, peste aproximativ două săptămâni.

Câştigătorul alegerilor locale pentru primăria Capitalei a recunoscut că nu va putea rezolva problema lipsei apei calde, iar singurul lucru pe care îl va putea face va fi să asigure intervenţia la avarii. Adică exact ce spunea şi fostul primar, de acum, Gabriela Firea.

„Mandatul meu va începe undeva în jur de 10 octombrie, iarna o să înceapă pe 15 noiembrie, nu o să putem să schimbăm conducte în perioada asta. Ce pot să promit este că în acest interval vom asigura stocuri pentru avariile, care în mod sigur vor fi foarte multe, vom asigura echipamente, vom asigura instrumente de detecţie a avariilor. Pe problema termoficării sunt două probleme – una de fond, că trebuie să înlocuim inelul principal, durează mult, dar ne vom apuca în primăvară pentru că avem banii europeni, şi una de intervenţie rapidă când avariile se produc, până când vom rezolva problema mare de fond, şi asta e ce pot să promit acum”, a afirmat Nicuşor Dan la postul B1 TV.

În tot acest timp, zeci de mii de bucureşteni din partea de est a Capitalei, zona cartierului Pantelimon, au fost înştiiţaţi astăzi de Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti, fostul RADET, că 130 de blocuri vor fi lipsite de apă caldă din cauza unei avarii majore.

Politică

28 Sep, 22:15

  •  

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
cer acoperit de nori
17 ° C
17 °
17 °
52 %
0.4kmh
100 %
sâm
16 °
Dum
15 °
lun
18 °
mar
19 °
mie
19 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

  •  

Acces restricționat!