18.2 C
Târgu Jiu
• sâmbătă, 24 octombrie 2020
Actualitate Mihai Gâdea, reacția șocantă a lui Clotilde Armand după prezentarea imaginilor din...

Mihai Gâdea, reacția șocantă a lui Clotilde Armand după prezentarea imaginilor din camera unde erau depozitate buletinele de vot

În reacția lui Clotilde Armand, se poate observa că nu persoanele din camera respectivă o deranjează, ci faptul că nu i s-a spus că există camere de supraveghere. 

”Nouă, USR-PLUS, ni s-a declarat că acea cameră de filmat din sală nu funcționează. Vrem ca organele de anchetă să aibă acces la înregistrarea completă a acestei camere. Vrem să știm cum au putut aceste imagini să ajungă la Antena 3”, spune, supărată, Clotilde Armand. 

Realizatorul Mihai Gâdea vorbește și despre o postare a lui Clotilde Armand, corectată pe timpul nopții de 5 ori.

”Domnia sa le corectează de 5 ori, pentru că nu știe cum să o dreagă. Prima dată spune că a fost o numărătoare a voturilor, folosește de două ori în text numărătoare. Apoi zice că a fost numărătoare, dar a fost și renumărare. De cinci ori schimbă. 

Domnă Clotilde Armand, într-un scandal ca acesta, dumneavoastră nu știți ce au făcut oamenii aceia acolo? Dacă ați dat un singur telefon și i-ați întrebat pe cei care au intrat acolo, nu au avut o singură variantă? De ce a fost nevoie azi-noapte să schimbați de 5 ori textul?

E cumva șocant acest aspect. E șocant modul în care nu reușește să aibă un singur răspuns clar, ferm, categoric”, concluzionează Mihai Gâdea. 

Actualitate

01 Oct, 23:45

  •  

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
cer acoperit de nori
18.2 ° C
18.2 °
18.2 °
40 %
1.2kmh
97 %
sâm
20 °
Dum
16 °
lun
19 °
mar
20 °
mie
19 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

  •  

Acces restricționat!