20.2 C
Târgu Jiu
• sâmbătă, 24 octombrie 2020
Actualitate Mihai Gâdea a stat în mâini pentru Nadia şi soţul ei: "Era...

Mihai Gâdea a stat în mâini pentru Nadia şi soţul ei: „Era să mor, am fost la un pas de moarte”. Hohote de râs din partea Nadiei

La finalul emisiunii „Sinteza Zilei” din această seară, Mihai Gâdea a vrut să-şi ţină cuvântul dat Nadiei Comăneci în urmă cu câteva luni când a acceptat provocarea de a executa un element din gimnastică şi anume să stea în mâini.

În hohotele de râs ale Nadiei Comăneci şi ale celorlalţi invitaţi în emisiune, Mihai Gâdea a prezentat filmuleţul care dovedeşte că şi-a îndeplinit cuvântul.

„Nadia, Bart, e momentul să vă răspund provocării. Mă antrenez de câteva luni de zile. Voi sta în mâini, conform provocării voastre, v-a fi un moment în care lumea se va întoarce cu susul în jos.”, a fost mesajul lui Mihai Gâdea, înainte să stea în mâini, rezemat de un perete.

„Într-o ţară în care toate sunt cu susul în jos, iată-mă şi pe mine că mă văd mai bine”, a spus realizatorul TV, în momentul în care a reuşit exerciţiul. La final, Mihai Gâdea a spus, în glumă: „Era să mor, am fost la un pas de moarte”.

Momentul a fost gustat de toţi invitaţii lui Mihai Gâdea, care au râs cu poftă după performanţa acestuia.

  •  

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
ploaie ușoară
20.2 ° C
20.2 °
20.2 °
41 %
0.4kmh
100 %
sâm
19 °
Dum
16 °
lun
19 °
mar
20 °
mie
19 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

  •  

Acces restricționat!