13.5 C
Târgu Jiu
• sâmbătă, 24 octombrie 2020
Actualitate Medicul propus de DSP Gorj să fie numit în funcția de manager...

Medicul propus de DSP Gorj să fie numit în funcția de manager al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu

Medicul de medicina muncii, Gheorghe Ioan Ovidiu, angajat al Direcției de Sănătate Publică (DSP) Gorj este propus să preia funcția de manager al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, după ce Comitetul Director se află în izolare sau internat în spital.

Propunerea a fost făcută după ce Maddy Huzu, șefa de la UPU, a refuzat să ocupe funcția de manager al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

De asemenea, DSP Gorj a făcut o serie de propuneri și pentru restul funcțiilor de conducere. Pentru postul de director medical este propusă Elena Vlad, medic pneomolog la Secția Medicală, iar pentru cea de îngrijiri medicale, Elena Dancea, director de îngrijiri medicale. Elena Stăniloiu este propusă pentru funcția de director financiar. Elena Vlad a fost sancționată de către Spitalul Județean, cu diminuarea salariului cu 10% pe trei luni, după ce a menționat într-un document medical al unei paciente aspecte legate de salarizarea personalului. Aceasta a contestat în instanța de judecată măsura care a fost dispusă.

  •  

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
cer acoperit de nori
13.5 ° C
13.5 °
13.5 °
52 %
0.4kmh
92 %
sâm
20 °
Dum
16 °
lun
19 °
mar
20 °
mie
19 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

  •  

Acces restricționat!