8.1 C
Târgu Jiu
• marți, 20 octombrie 2020
Actualitate Marcel Ciolacu va cere anularea alegerilor pentru Primăria Capitalei şi pentru Sectorul...

Marcel Ciolacu va cere anularea alegerilor pentru Primăria Capitalei şi pentru Sectorul 1: „Organele de anchetă trebuie să acţioneze din noaptea aceasta”

„Este incredibil, mai ales după ieşirea preşedintelui României care acuza PSD-ul că a furat alegerile, este incredibil, la 30 de ani de democraţie, jandarmeria şi poliţia să facă aşa ceva. Să înlesnească aşa ceva. Fiindcă fără accesul dat de către jandarmerie nu se putea face aşa ceva”, a comentat imaginile cu presupusa fraudă la vot, Marcel Ciolacu, preşedintele PSD.

Întrebat de Mihai Gâdea dacă a mai văzut astfel de imagini, în care se sustrag voturi, preşedintele PSD a răspuns: „Niciodată în România nu s-a întâmplat aşa ceva, nici la ultima comună din România nu s-a întâmplat aşa ceva. Domnul Vela, astăzi ar trebui să-şi dea demisia, iar ministerul Public să se auto-sesizeze din noaptea aceasta să înceapă strângerea de probe.”

„E consilierul doamnei Clotilde Armand, a fost şi identificat”, a spus Marcel Ciolacu, cu referire la una din persoanele care a intrat în sala în care erau sacii cu buletinele de vot.

Întrebat dacă va cere anularea alegerilor, Marcel Ciolacu a declarat: „În primul rând, organele de anchetă, din noaptea aceasta trebuie să-şi facă datoria, din noaptea aceasta trebuie să acţioneze, mâine vom strânge avocaţii şi vom face toate analizele. Categoric (vom cere anularea alegerilor).”

Actualitate

30 Sep, 23:55

  •  

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
cer senin
8.1 ° C
8.1 °
8.1 °
64 %
1.5kmh
0 %
mar
10 °
mie
16 °
joi
20 °
vin
21 °
sâm
18 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

  •  

Acces restricționat!