7 C
Târgu Jiu
• marți, 20 octombrie 2020
Actualitate Marcel Ciolacu: "Peneliștii și-au bătut joc de oameni și au adus austeritate"

Marcel Ciolacu: „Peneliștii și-au bătut joc de oameni și au adus austeritate”

„PSD a fost întotdeauna aproape de oameni! #PSD a adus întotdeauna bunăstare! În schimb, peneliștii și-au bătut joc de oameni și au adus austeritate!

De când au luat Puterea, românii pot vedea singuri care este #diferenţa dintre PSD și PNL! Peneliștii dau doar din gură, în vreme ce CEI DE LA PSD fac!

Cât timp PSD a condus România, peneliștii urlau pe unde apucau că îngropăm economia, că ducem țara de râpă. Realitatea a fost cu totul alta: România a fost pe primele locuri din Europa la capitolul creștere economică. Iar această creștere economică s-a văzut și în #niveluldetrai al românilor: salariile au crescut, pensiile au crescut, alocațiile s-au dublat, iar șomajul a scăzut.

Asta înseamnă să guvernezi #eficient, în interesul românilor, nu doar în interesul propriului buzunar și al propriei clientele politice, așa cum fac peneliștii de 10 luni de zile!

De aceea trebuie să #câștigăm aceste alegeri! Pentru a continua să #construim pentru comunitățile noastre!”, se arată în postarea lui Marcel Ciolacu.

Actualitate

25 Sep, 15:25

  •  

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
cer senin
7 ° C
7 °
7 °
66 %
0.8kmh
0 %
mar
15 °
mie
15 °
joi
20 °
vin
21 °
sâm
19 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

  •  

Acces restricționat!