10.9 C
Târgu Jiu
• marți, 27 octombrie 2020
Actualitate Marcel Ciolacu, despre alegerile locale: „Este un decalaj în ceea ce privește...

Marcel Ciolacu, despre alegerile locale: „Este un decalaj în ceea ce privește agenda politicienilor și a cetățenilor”

Marcel Ciolacu a mai spus că acestea sunt niște alegeri atipice, iar politica nu este „un apetit la români” în acest moement. 

„Este un decalaj în ceea ce privește agenda politicienilor și a cetățenilor. Prioritățile și îngrijorările românilor sunt cu totul și cu totul altele, sunt legate de școli, de pandemie, de criza economică și de șomajul alarmant. Eu am mers în interiorul organizaților PSD, și la Timiș și la Hunedoara, și la Caraș, și la Gorj, candidații sunt determinați.

Anumite zone au niște realizări administrative impresioante. Nu este un apetit la români în acest moment politica propriu-zisă. Este o campanie atipică categoric dar este o campanie pentru locale, întodeuna a fost axată pe candidați, nu neapărat pe partide”, a spus Marcel Ciolacu la Antena 3. 

Liderul PSD a mai spus că speră la o prezență la vot de peste 40 la sută: „Prezența ar putea fi  în jur de 40 la sută, aceea ar fi o prezență foarte redusă. Ținând cont că este vorba de alegri locale și oamenii vor să-și aleagă direct reprezentaul, cred totuși că prezența va fi mai mare”. 

Marcel Ciolacu, despre alegerile locale: „Este un decalaj în ceea ce privește agenda politicienilor și a cetățenilor”

Coronavirus

18 Sep, 21:16

  •  

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
cer senin
10.9 ° C
10.9 °
10.9 °
83 %
0.8kmh
0 %
mar
19 °
mie
18 °
joi
19 °
vin
15 °
sâm
11 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

  •  

Acces restricționat!