14.3 C
Târgu Jiu
• miercuri, 23 septembrie 2020
Actualitate Le-a dat bani doar pe hârtie. Elevii de 10 din Târgu Jiu,...

Le-a dat bani doar pe hârtie. Elevii de 10 din Târgu Jiu, păcăliți!

Banii promiși elevilor de 10 din Târgu Jiu nu au mai ajuns la școlari. Deși există un proiect de hotărâre adoptat, municipalitatea susține că nu sunt bani pentru a acorda cei 10 mii de lei fiecărui elev. Consilierul Local Eduard Lădaru afirmă că Primăria Târgu Jiu a oferit, până în acest moment, câte 5 mii de lei fiecărui elev.

Aleșii locali din Consiliul Local Târgu Jiu susțin că primarul Marcel Romanescu s-a apucat să arunce cu bani publici pe te miri ce, înainte de campania electorală.


„S-a apucat să cheltuiască foarte mulți bani, și ar trebui să ne spună de unde provin acei bani, pe diferite bannere, însușindu-și anumite proiecte care nu sunt ale domniei sale. Probabil că bannerele respective au costat în jurul a peste 20.000 de euro. De unde are domnul primar acești bani, cine i-a dat acești bani, dacă l-au ajutat firmele de casă care au făcut lucrările în municipiul Târgu Jiu, să ne explice toate aceste lucruri. De ce a fost nevoie de toate aceste bannere? Dacă domnia sa a făcut treabă și a avut activitate, populația vede, nu îi trebuie banner. Ne tratează în mod sfidător, sugerând prin aceste bannere că populația este needucată și că nu poate să discearnă dacă primarul a făcut sau nu treabă. Primarul vine să le spună – uitați, eu am făcut cutare lucru, ca și cum oamenii ar fi proști și nu ar ști dacă primarul a făcut sau nu lucrul respectiv”, a declarat Eduard Lădaru.

Sumă înjumătățită

În ultima ședință de Consiliu Local aleșii au aprobat un proiect de hotărâre ce viza premierea elevilor din Târgu Jiu care, au obținut la evaluările naționale nota maximă. Banii nici până în acest moment nu au ajuns la beneficiari.

„Eu îl întreb dacă acele bannere sunt de la firmele de casă ale domniei sale, care au prestat lucrări în Târgu Jiu. Am văzut că nu a premiat elevii cu 10.000 de lei, ci cu doar 5.000 de lei, însă noi am făcut acel amendament la hotărârea de consiliu local. Nici până în prezent nu le-a dat restul de 5.000 de lei. Spune peste tot că nu sunt bani, pentru că trebuie să dea banii respectivi la firmele de casă. Bănuiesc că firmele de casă trebuie să îi dea domniei sale pentru campania electorală. Vedem că acum, în ultima lună, s-a apucat de tot felul de așa-zise lucrări tocmai pentru a îndestula firmele de casă ale domniei sale. Ce face, îi șantajează pe părinții copiilor ca să îl voteze la funcția de primar, că altfel nu primesc restul de 5.000 de lei? Este o sumă destul de mică. În loc de 50.000 de lei, trebuia să aloce 100.000 de lei. Domnia sa a pus numai bannere de peste 100.000 de lei. Preferă să pună bannere în loc să dea premiile copiilor din Târgu Jiu”, a mai transmis consilierul local.

  •  

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
cer senin
14.3 ° C
14.3 °
14.3 °
53 %
0.4kmh
7 %
mie
27 °
joi
28 °
vin
28 °
sâm
20 °
Dum
17 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

  •  

Acces restricționat!