11.5 C
Târgu Jiu
• duminică, 20 septembrie 2020
Actualitate Politică Lansare de candidați la foc automat! Vezi cine a mai intrat...

Lansare de candidați la foc automat! Vezi cine a mai intrat în cursa pentru Primăria Tg Jiu.

Zi plină la Biroul Electoral de Circumscripție nr.1 unde candidații la Primăria Târgu Jiu își depun dosarele pentru validare. Două formațiuni politice și-au validat astăzi candidații, în ambele cazuri cei susținuți pentru cea mai înaltă poziție din Primăria Târgu Jiu fiind convinși că vor face o figură frumoasă. Până în acest moment s-au validat candidaturile celor de la PNL, Partidul Verde, ADN, PSD și PMP.

Candidatul PSD a ajuns la Biroul Electoral însoțit de viitorii consilieri. Ciprian Florescu a transmis prioritățile sale pentru viitorii patru ani.

„Mi-am depus oficial candidatura, cu gânduri bune, de reconstruire și dezvoltare a orașului. Îmi doresc ca peste patru ani să ne întâlnim cu realizări majore pentru Municipiu și pentru toți cetățenii. Târgu Jiul peste patru ani trebuie să fie un loc numit acasă pentru oricine a plecat de aici. Am în spate o echipă redutabilă, oameni care vor munci alături de mine pentru ca Târgu Jiul să se dezvolte. Suntem cea mai puternică forță politică și îmi doresc să fim cea mai apropiată de sufletul cetățenilor. Ne preocupă problemele și nevoile lor și vreau să îi asigur că vom lupta pentru ei. Îmi doresc un oraș tânăr, plin de viață, dezvoltat , în care salariile să nu fie minime pe economie, un oraș care să atragă investitori și un oraș plin de turism din toată lumea. Ne vom concentra pe lângă infrastructură, pe deschiderea porților către toate statele lumii din punct de vedere cultural, educațional și sportiv. Iar, când vorbim de sănătate, aceasta trebuie să fie pe primul plan”, a transmis candidatul PSD, Ciprian Florescu.

Target politic

În aceiași zi, la Biroul Electoral a ajuns și candidatul Partidului Mișcarea Populară. Marian Rotaru este convins că el are cele mai mari șanse să ocupe scaunul de primar al Municipiului.

„Sperăm și sunt sigur că vom câștiga Primăria Municipiului Târgu Jiu. Alături de colegii pe care îi am în spate și de cei care sunt pe liste, vom face o echipă care să mulțumească cetățenii din municipiul Târgu Jiu pentru alegerea făcută și să rezolvăm problemele, nu puține, care sunt în acest municipiu. Și la Consiliu Județean sperăm să facem o echipă foarte bună. Dacă avem Consiliul Local și Consiliul Județean, atunci vom putea să colaborăm foarte bine și să nu mai depindem de alte alianțe și de alte partide care să ne susțină. Am ales colegii din diferite domenii de activitate: ingineri, profesori, doctori, economiști. Împreună cu domnul președinte, Nicolae Davițoiu și colegii vrem să rezolvăm aceste probleme. Împreună cu echipa, mi-am propus un minim de opt consilieri municipali. Dacă nu avem cel puțin opt, nu am cum să câștig Primăria Târgu Jiu. Este un target pe care mi l-am propus și avem ambiții să îl realizăm, dar după cum vedem cetățenii din oraș, cred că avem premise să depășim acest target”, a declarat Marian Rotaru.

  •  

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
cer senin
11.5 ° C
11.5 °
11.5 °
66 %
0.5kmh
9 %
Dum
24 °
lun
26 °
mar
25 °
mie
27 °
joi
26 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

  •  

Acces restricționat!