15.6 C
Târgu Jiu
• vineri, 25 septembrie 2020
Actualitate Politică La Târgu Jiu „VIN PATRIOȚII”!

La Târgu Jiu „VIN PATRIOȚII”!

Partidul România Mare capătă forțe proaspete la Târgu Jiu

Nicușor Stan, fost consilier municipal la Primăria Capitalei, timp de 8 ani de zile, este candidatul din partea Partidului România Mare (PRM) la Primăria Municipiului Târgu Jiu. Iată ce mesaj a transmis acesta locuitorilor orașului:

„Stimați târgujieni,

Acum, după ce omenirea a fost supusă unui test foarte greu, unui examen de toleranță și solidaritate, a venit momentul să facem împreună o schimbare în bine!
Partidul România Mare nu a avut niciodată oportunitatea de a-și dovedi capacitățile. Astăzi, în ceas electoral avem șansa de a arăta că PRM are la Târgu Jiu o echipă de patrioți adevărați, care-i respectă pe locuitorii orașului, și le înțeleg toate nevoile și neajunsurile.

Îmi lansez candidatura pentru Primar al Municipiului Târgu Jiu, pentru că-mi doresc ca acest oraș să fie unul modern și european. Vreau ca la Târgu Jiu să fie realizate toate serviciile publice, la un anumit standard de calitate, iar cuvântul „eficiență” să caracterizeze toate structurile aflate sub subordinea autorității Primăriei.

Dar, înainte de a continua, consider că este absolut necesar să mă prezint. Sunt Nicușor Stan, membru cu state vechi în Partidul România Mare, candidat la poziția 7 pe buletinul de vot pentru Primăria Târgu Jiu și Consiliul Local. Am ales să candidez, pentru a le facilita copiilor noștri să rămână acasă! Am ales să nu mai stau deoparte!

Cu o experiență de 8 ani de zile, timp în care am fost consilier municipal la București,  sunt persoana care oferă temelia necesară pentru a asigura libertatea, demnitatea și prosperitatea tuturor locuitorilor urbei noastre.

Din capul locului, trebuie să vă spun că numai împreună putem recâștiga tot ce s-a pierdut, tot ceea ce s-a risipit, și să stopăm proasta gestionare a veniturilor publice.

La Târgu Jiu avem nevoie de o viziune nouă, modernă, adaptată la normele din lumea euro-atlantică unde aparținem de drept. Militez pentru o lume pașnică și educată, o lume în care să trăim în conformitate cu fericirea celor de lângă noi, nu în concordanță cu suferința lor.

În aceste momente decisive, este foarte important să conștientizați că valorile patriotice sunt mai presus decât orice, în ceea ce privește calitățile unui bun lider, căci, un patriot adevărat atunci când se află la cârma orașului, trebuie să știe ce înseamnă administrație publică locală, ce înseamnă să construiești un buget, să întocmești proiecte de hotărâri de consiliu local ori să negociezi cu consilierii. Iar, în esență, patriotismul înseamnă să te îngrijești de viitorul națiunii tale.

Candidez pentru că am o responsabilitate istorică în fața viitorului. Avem datoria să le oferim cetățenilor noștri o alternativă reală, viabilă, credibilă. O alternativă care răspunde nevoilor oamenilor. O alternativă clară, civilizată, pe înțelesul tuturor (la sistemul oligarhic și mafiot).

Am văzut care sunt probleme orașului nostru, ce trebuiesc rezolvate: locuri de joacă insalubre, un transport în comun învechit, lipsa locurilor de parcare și a unui trafic fluid, spitale vechi, și lipsa de tehnologizare sunt doar câteva dintre aceste probleme.

Un primar trebuie să găsească soluții integrate de sistem pentru toate acestea, un sistem care trebuie să plece de la o perspectivă clară asupra a ceea ce trebuie făcut, de la o viziune clară asupra viitorului orașului.

Pornim în această campanie electorală cu fruntea sus și inima curată. Avem proiecte realiste și spunem adevărul. Târgu Jiul trebuie să devină un oraș confortabil vieții urbane, să asigure locuitorilor săi educație și sănătate accesibile și de calitate, să producă bunăstare pentru toți și dezvoltare economică prin deschiderea față de mediul de afaceri onest, toate acestea fiind posibile doar în condiții de eficiență și transparență administrativă.

Un oraș în care te simți ACASĂ e întâi de toate un oraș curat, cu aer sănătos și apă de calitate, cu căldură și canalizare funcționale la prețuri accesibile, lumină pe străzi și spații verzi îngrijite, cu locuri de joacă în siguranță pentru copii și parcări rezidențiale ecologice. Confort înseamnă și garanția unei educații accesibile și de bună calitate, înseamnă cultură înaltă, agrement, infrastructură pentru sănătate, inclusiv prin mișcare și sport.

Sunt un om hotărât, solidar și așa cum îmi doresc ca și copii mei sa crească într-un oraș decent și modern, la fel vreau ca și ceilalți copii sa nu mai plece din acest oraș! Lansarea programului candidaturii mele, este un obiectiv ce oferă soluții specifice și eficiente pentru problemele orașului.

Haideți să punem în valoare avuția primită de la Marele sculptor Constantin Brâncuși, și să ne transformam într-un oraș turistic. Îmi doresc ca și de Târgu Jiu să se vorbească numai de bine!

Sunt un patriot și vreau sa fac aceaste schimbări în bine!

Haideți să ne mobilizăm, și să ne implicăm! Toți împreună și fiecare în parte. Așa cum spunea Barack Obama: „O singură voce poate schimba gândirea unei săli pline. Și dacă o voce poate schimba mentalitatea unei săli, atunci poate schimba un oraș. Dacă poate schimba mentalitatea unui oraș, poate influența un stat. Dacă influențează un stat, influențează o națiune și lumea întreaga. Vocea TA poate schimba lumea!”.

Politica mea face apel la fraternitatea universală, la unitatea tuturor. Așadar, în numele democrației, haideți să ne unim! Haideți să luptăm pentru o lume nouă, o lume decentă, care să dea oamenilor o șansă la fericire! Care să ne dea un viitor, și să ne ofere liniște și bunăstare!

În numele democrației, haideți cu toții să ne unim!

Vă rog să veniți la vot duminică, 27 septembrie 2020. Alegeți patrioții! Ștampilați vulturul cruciat la poziția 7 pe buletinul de vot la Târgu Jiu!

Cu modestie, mă înclin în fața dumneavoastră, și vă mulțumesc!”, a transmis Nicușor Stan.

  •  

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
cer senin
15.6 ° C
15.6 °
15.6 °
69 %
1.1kmh
9 %
vin
27 °
sâm
21 °
Dum
20 °
lun
16 °
mar
14 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

  •  

Acces restricționat!