11.1 C
Târgu Jiu
• miercuri, 28 octombrie 2020
Actualitate Ionuţ Stroe, ministrul Tineretului și Sportului: ''Competiţiile sportive se pot desfăşura. A...

Ionuţ Stroe, ministrul Tineretului și Sportului: ”Competiţiile sportive se pot desfăşura. A fost anulat doar maratonul!”

Unul dintre cele mai importante evenimente sportive a fost anulat în urmă cu o zi. Este vorba despre Maratonul Bucureştiului care trebuia să aibă loc astăzi.

Ionuţ Stroe, ministrul Tineretului și Sportului, a anunţat în exclusivitate la Antena 3, că nu vor exista restricţii în ceea ce priveşte competiţiile sportive.

”Competiţiie sportive rămân în continuare deschise, pentru că există condiții descrise de lege. Există niște reguli stricte și foarte clar definite, iar până la noi opinii sau noi solicitări din partea medicilor epidemiologi, ele funcționează și se vor desfășura după aceste reguli.

Sportul este unul dintre cele mai strict reglementate domenii de activitate pe timp de pandemie.

Noi am emis norme pentru a da posibilitatea sportivilor să se antreneze și să participe la competiții. Am fost foarte precaut și din punctul acesta de vedere avem un avantaj. Avem testări regulate, avem competiții care se desfășoară în condiții stricte, avem reguli clare privind accesul pe stadioane și baze sportive.

Din punctul meu de vedere, în acest moment, competițiile se pot desfășura câtă vreme nu există decizii punctuale sau solicitări oficiale ale acestor Comitete pentru Situații de Urgență locale”, a spus ministrul Ionuţ Stroe la Antena 3.

Actualitate

10 Oct, 22:24

  •  

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
cer acoperit de nori
11.1 ° C
11.1 °
11.1 °
80 %
0.6kmh
100 %
mie
17 °
joi
18 °
vin
14 °
sâm
17 °
Dum
15 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

  •  

Acces restricționat!