14.3 C
Târgu Jiu
• miercuri, 23 septembrie 2020
Actualitate Investiție de peste 44 de milioane de lei pe un drum județean...

Investiție de peste 44 de milioane de lei pe un drum județean din Gorj

Compania Națională de Investiții girează reabilitarea unui drum din Gorj. Consiliul Județean a reușit să prindă refacerea unui drum județean, DJ 671, pe unul din programele cu finanțare guvernamentală. După această primă etapă, autoritățile vor trece la depunerea documentelor, în vederea semnării contractului de finanțare.

În urma solicitării transmise de Consiliul Județean Gorj către Compania Națională de Investiții, obiectivul „Reabilitare drum judeţean 671, ce traversează localităţile (DN 67D) Apa Neagră-Padeş-Călugăreni-Cloşani-Valea Mare, Județul Gorj” a fost inclus în lista-sinteză de investiţii din cadrul subprogramului ”Drumuri de interes local și drumuri de interes județean” din Programul Național de Construcții de Interes Public sau Social (PNCIPS), aprobată prin ordin de ministru.

“Prin demersurile inițiate, Consiliul Județean Gorj vizează reabilitarea integrală a DJ 671, care are o lungime de 17,987 km, fiind necesare lucrări de consolidare a sistemului rutier, realizarea de podețe, rigole, acostamente, accese la proprietăți, drumuri laterale, piste pentru bicicliști și trotuare, reabilitarea a 4 poduri. Valoarea totală a investiției este de 44.583,062 mii lei TVA inclus, din care construcții +montaj 41.283,786 mii lei inclusiv TVA”, a transmis purtătorul de cuvânt al CJ Gorj, Oana Paloș.

  •  

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
cer senin
14.3 ° C
14.3 °
14.3 °
53 %
0.4kmh
7 %
mie
27 °
joi
28 °
vin
28 °
sâm
20 °
Dum
17 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

  •  

Acces restricționat!