18.2 C
Târgu Jiu
• sâmbătă, 24 octombrie 2020
Actualitate Interviu Antonella Studio: „A fost greu financiar și să-mi strâng o echipă...

Interviu Antonella Studio: „A fost greu financiar și să-mi strâng o echipă care să rămână!”

Interviu cu una dintre cele mai cunoscute make-up artiste din Târgu-Jiu! Detalii în exclusivitate din interiorul salonului Antonella Studio!

Echipa ziarului „Ecoul Gorjului” a realizat un interviu cu cel mai cunoscut make-up artist din municipiul Târgu Jiu. Este vorba despre Antonella, o tânără, în vârstă de 25 de ani, care, deși a urmat două facultăți, pasiunea ei dintotdeauna a fost machiajul. Astfel, în urma acestui interviu, am aflat cum a reușit tânăra să-și deschidă propriul salon, care au fost cele mai dificile momente de-a lungul carierei sale, dacă a fost susținută de părinți și cine i-a fost mereu alături, indiferent de deciziile luate.

„Îmi plăcea foarte tare. Mă machiam din liceu, plus că sunt și pasionată de pictură, desen și tot ce ține de partea asta. Când eram în liceu, jumătate din caiet era numai cu desene, în special ochi și sprâncene”, a spus Antonella.
Reporter: Care a fost momentul care te-a făcut să începi primii pași către domeniul acesta al înfrumusețării?
„În primul an de facultate am mers la nunta verișoarei mele, la Timișoara. Acolo am văzut un machiaj foarte fain realizat, ceva diferit, ce nu exista la noi în Gorj. Și am decis să merg la primul curs de make-up, în noiembrie.
Când am văzut că totul se leagă, aveam cerințe și oamenii au început să mă aprecieze, am decis să îmi deschid salonul. Voiam să fie totul profi,iar clientele să se simtă bine, pentru că nu toate se simțeau confortabil să vină acasă.”
Reporter: A fost greu să ajungi la această etapă, și anume, deschiderea unui salon?
„A fost greu financiar, a fost greu în primul an, până să îți strângi echipă pentru că, majoritate fetelor, își doreau doar să prindă experiență și să își găsească viitoare cliente, iar după câteva luni plecau.”
Reporter: Cine ți-a fost mereu aproape în acest demers?
„Soțul meu m-a sprijinit de la început, chiar de când am mers la primul curs de make-up. Mama mea este și ea hairstylist, în cadrul salonului nostru și m-a susținut. Poate la început  au crezut că greșesc, însă, ulterior, și-au dat seama că iubesc să fac asta și că, această meserie mă reprezintă.”
Reporter: Părinții tăi se așteptau ca afacerea să prospere și să aibă succes?
„Nu știu dacă se așteptau. Tatăl meu voia să merg la facultate, să am o altă meserie pentru că nu credea că din machiaj pot pune pe picioare un business care să capete pe viitor un asemenea succes.  Însă, în prezent sunt mulțumiți și mă sprijină.”

  •  

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
cer acoperit de nori
18.2 ° C
18.2 °
18.2 °
40 %
1.2kmh
97 %
sâm
20 °
Dum
16 °
lun
19 °
mar
20 °
mie
19 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

  •  

Acces restricționat!