12.8 C
Târgu Jiu
• joi, 1 octombrie 2020
Actualitate Târgu Jiu: Cristian Toader-Pasti, înainte și după Covid-19 (FOTO)

Târgu Jiu: Cristian Toader-Pasti, înainte și după Covid-19 (FOTO)

Cum schimbă Coronavirusul înfățișarea fizică, după ce te-ai îmbolnăvit? Iată cum arăta Toader-Pasti înainte și după Covid-19

După ce a fost depistat pozitiv la testul de Coronavirus, Cristian Toader-Pasti, director al ADIA Gorj și consilier personal al președintelui Consiliului Județean Gorj (Cosmin Mihai Popescu), a apărut în mediul online cu diverse postări în care expune diferite mesaje. Vizibil traumatizat, la ultima postare acesta a afișat o fotografie actuală.

Din imagine se poate observa că această boală l-a afectat vizibil, iar pe lângă aceasta, Toader-Pasti a mai transmis:

„Iubiți prieteni,cred că am depășit o etapă dificilă în lupta cu un ucigaș foarte periculos. Fără eforturile fantastice ale cadrelor medicale, coordonate magistral de dr. Constantin Târziu, nu aș fi reușit. V-am simțit lângă mine, rugăciunile voastre au făcut diferența între viață și moarte. Dacă aș putea să vă îmbrățișez pe toți, aș face asta toată viața. Am avut un organism puternic și un moral pe măsură. Familia mea a fost 24 de ore dispusă să facă orice. Colegii mei de facultate, ai soției, prietenii, au făcut să nu mă simt singur. Pentru toate acestea vă iubesc și vă respect. Urmează o perioadă de recuperare. Să aveți grijă de voi!”, a scris Toader Pasti pe Facebook.

  •  

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
cer fragmentat
12.8 ° C
12.8 °
12.8 °
74 %
0.7kmh
64 %
joi
15 °
vin
22 °
sâm
25 °
Dum
27 °
lun
25 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

  •  

Acces restricționat!