19.2 C
Târgu Jiu
• joi, 22 octombrie 2020
Economie În timp ce ei se ceartă, CE Oltenia atârnă pe fir de...

În timp ce ei se ceartă, CE Oltenia atârnă pe fir de ață. Vezi ce spun oamenii politici!

Mulți acuză că situația CE Oltenia este una destul de dificilă, iar alții dau garanții că totul o să fie bine

Situația Complexului Energetic Oltenia, tot mai discutată în ultima perioadă de către unii oameni politici. Mulți acuză că această companie energetică o să dispară, iar alții dau garanții că totul o să fie bine. Senatorul Partidului Social Democrat, Florin Cârciumaru, a făcut mai multe interpelări în acest sens. Acesta susține că Guvernul PNL nu a făcut și nici nu face nimic în salvarea CE Oltenia. De exemplu, ultima scrisoare se adresează Ministrului Economiei și Energiei, Virgil Popescu, prin care este rugat să ia măsuri urgente de salvare acestei companii.

”Cu toții am constatat că, prin ministerul pe care îl conduceți și prin partidul care v-a numit în funcție, v-ați implicat destul de mult în ceea ce privește schimbarea membrilor din Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia, companie la care Statul român deține pachetul majoritar de acțiuni. Multe dintre numirile recente din acest for de conducere au fost făcute pe alte criterii decât cele de  competență, cum s-ar pretinde într-o Românie normală ”, a transmis senatorul PSD, Florin Cârciumaru.

CUM COMENTEAZĂ LIBERALII?

În schimb, deputatul liberal, Dan Vâlceanu spune că cei de la PSD continuă cu afirmațiile nefondate, iar atunci când au fost la guvernare, nu au reușit să facă nimic. Mai mult, liderul PNL Gorj a mai afirmat și faptul că cel mai important lucru pe care PNL l-a făcut pentru companie, este legat de achiziționarea certificatelor de CO2, dar și alte lucruri.

”Cei de la PSD continuă discursul pe care l-au avut și până acum. Ideea este că nu au făcut nimic când au fost la guvernare. Dacă discutăm despre ce a făcut Guvernul Orban pentru CE Oltenia, putem vorbi despre încheierea unui contract colectiv de muncă nou cu sindicatele, au fost achiziționate certificatele de CO2, dar și multe alte lucruri”, a spus  deputatul liberal, Dan Vâlceanu pentru Ecoul Gorjului.

  •  

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
câțiva nori
19.2 ° C
19.2 °
19.2 °
36 %
1.1kmh
15 %
joi
19 °
vin
21 °
sâm
20 °
Dum
14 °
lun
14 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

  •  

Acces restricționat!