12.5 C
Târgu Jiu
• luni, 28 septembrie 2020
Actualitate Horoscop 17 septembrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Luna nouă aduce câştiguri pentru...

Horoscop 17 septembrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Luna nouă aduce câştiguri pentru Lei şi Vărsători, iar Balanţele închid o etapă

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat astăzi de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3:

HOROSCOP BERBEC – au o relaţie foarte bună cu superiorii sau, dacă ei sunt şefi, iau nişte decizii care schimbă traiectoria profesională sau consfinţesc nişte soluţii cu care au venit şi devine un tipar, o ordine de activitate pe care o urmează de acum.

HOROSCOP TAUR – au mare inspiraţie în proiectele lor, surprind poate o nişă liberă pe care ei o pot ocupa şi un proiect cu care pot avea succes

HOROSCOP GEMENI – o zi foarte bună mai ales pentru aranjamente legate de avere sau de posesiuni, au bune înţelegeri şi cu cei din casă, ştiu cum să-şi apere interesele şi au o bună colaborare cu rudele.

HOROSCOP RAC – ziua aduce planuri şi proiecte, dar mai ales o viziune clară şi în funcţie de ea, despre interesele lor, colaborările lor, activităţile lor, ştiu exact ce să decidă acum, ce să facă şi ce să nu facă.

HOROSCOP LEU – bani, astăzi. Luna nouă este fixată în zodia câştigurilor venite cu sudoare prin muncă, dar un proiect foarte valoros primeşte de la ei toată atenţia şi merge mai departe. 

HOROSCOP FECIOARĂ – au Luna nouă în semnul lor zodiacal, iar atitudinea, comportamentul, dispoziţia faţă de cineva sau faţă de o anume activitate se schimbă în bine, pentru că sunt implicate şi simt că au de dat.

HOROSCOP BALANŢĂ – vorbim de o Lună nouă care închide o etapă, rezolvă ceva ce atârna undeva acolo în spatele lor şi pot merge mai departe eliberaţi de o situaţie sau poate chiar de o persoană.

HOROSCOP SCORPION – sunt în formă azi, îşi aranjează lucrurile în aşa fel încât să ajungă la succes prin felul în care se adresează maselor sau clienţilor şi publicului. E vorba de un proiect cu mari perspective.

HOROSCOP SĂGETĂTOR – Luna nouă aduce mai multă autoritate, se impun la locul de muncă sau îşi delimitează rolul, astfel încât să ştie exact ce au de făcut şi nimeni să nu-i mai sâcâie cu lucruri în plus.

HOROSCOP CAPRICORN – e vorba de o nouă perspectivă de viitor care se deschide, poate le vine o idee astfel încât să negocieze foarte avantajos poziţia lor.

HOROSCOP VĂRSĂTOR – au o Lună nouă fixată în zona câştigurilor nemuncite sau mai puţin muncite, deci îşi eficientizează activitatea, îşi monitorizează mai bine atuurile, surprind o posibilitate prin care pot câştiga fără atât de mult chin.

HOROSCOP PEŞTI – sunt în formă, mai ales dacă au o întâlnire importantă sau şi-o pregătesc, au intuiţia celei mai bune atitudini, celor mai bune argumente, au curaj, au determinare şi fac o foarte bună impresie.

Actualitate

17 Sep, 09:45

  •  

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
cer fragmentat
12.5 ° C
12.5 °
12.5 °
58 %
2.1kmh
55 %
lun
21 °
mar
20 °
mie
19 °
joi
18 °
vin
19 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

  •  

Acces restricționat!